Hotell i Sorrento

Bellevue Syrene

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Drømmer du om fred og ro, en herskapelig villa med et eksklusivt interiør, egen balkong, panoramautsikt over havet og vulkanen Vesuv, en vakker grønn hage, svømmebasseng, en flott restaurant og gangavstand til sentrum med butikker og jernbanestasjon, da har du funnet det rette sted.

Dyrt, men hyggelig

Hotel Bellevue Syrene er et lite paradis på jord, for deg som er ute etter noe spesielt og er villig til å betale for det. For billig er det ikke, men det er likevel verdt hver krone. Den gamle villaen ligger i et rolig hjørne av sentrum av Sorrento med en vakker park-lignende hage hvor du kan sitte på balkongen eller på den flotte felles terrassen i hagen og nyte utsikten over havet og Vesuv, hvis du velger en av de deilige solsengene ved bassenget.

Les mer om Bellevue Syrene

Lady & Landstrykeren

En kort spasertur unna ligger den gamle romantiske havnen Marina Grande, hvor tøyet flagrende lystig i vinden, mens fiskere bøter garna der Lady & Landstrykeren nyter en nylaget porsjon pasta av beste slag, hvor det også er en liten strand som flittig benyttes av lokalbefolkningen. Det er kort til sentrum med sine mange butikker, togstasjon med forbindelse til Pompeii og Napoli eller til den nye havnen i Marina Piccola, hvor du kan seile både Napoli og jetset-øya Capri.

Gratis snacks i løpet av dagen

Bellevue Syrene er et helt eventyr i seg selv, og byr på mange smakfullt innredet stuer, og selvfølgelig den utmerkede restauranten hvor du kan nyte kokkens spesialiteter. Har du lyst på en liten matbit eller noe å drikke i løpet av dagen, kan du fritt forsyne deg i hotellets Club Lounge, der tilbud endres flere ganger i løpet av dagen.

Nyt dagen på den private bryggen

Hotellet ligger på fjellet rett ved havet, slik at du har mulighet til å bade i havet fra den private brygge, hvor det også finnes solsenger og parasoller. Ønsker du en massasje eller en skjønnhetsbehandling, er det selvfølgelig også mulig.

Rom med balkong og havutsikt

Rommene er selvfølgelig også en opplevelse i seg selv, og finnes i flere forskjellige kategorier, og de fleste har havutsikt og en liten balkong. Alle rommene har minimum aircondition, minibar, safe, Wi-Fi, telefon, satellitt-TV, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Bellevue Syrene

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map