Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

All denne skjønnheten er innen rekkevidde ved å fly til Roma eller Napoli, derfra kan dere ta tog til Sorrento. Fordype dere i kulturen og finn mye å se og gjøre i denne byen som er kjent for sin kunst, poesi, litteratur, musikk, et førsteklasses kjøkken og dans - tarantellaen som vi kjenner fra Ibsens "Et Dukkehjem" kommer for eksempel fra Sorrento.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Slapp av på piazzaen

Som enhver italiensk by er Sorrento dannet rundt en sentral Piazza; i dette tilfellet gjelder det Piazza Tasso som har fått navn etter den berømte italienske forfatteren Torquato Tasso. Her er det mange kafeer og restauranter hvor dere kan sitte og se verden gå forbi. Derfra kan dere følge Corso Italia - en gate med mange butikker, flere restauranter og sjarmerende kafeer. Vi anbefaler et besøk til katedralen, Verniero-palasset med sine arabiske utsmykninger og Sedile Deminova, som dateres tilbake til slutten av det 15. århundre. Her møttes aristokratene som representanter for ulike deler av byen en gang i tiden.

Nyt det milde klimaet

Byen kalles også la gentile città - den vennlige byen - på grunn av dens milde klima, avslappende og flotte parker og innbyggernes vennlighet og gjestfrihet. Siden middelalderen har byen vært et feriemål for kongelige og adelige familier. Byen har ingen stor strand, men det er badeplasser fra trebrygger og steiner ved foten av klippene.

Les mer om Sorrento

Smak på limoncelloen og byens gnocchi

I likhet med øya Capri er Sorrento kjent for sin produksjon av sitronlikøren Limoncello, laget av ferske sitroner som vokser i området. Et lite glass limoncello smaker best etter et godt måltid. Andre spesialiteter inkluderer Gnocchi alla Sorrentina, parmigiana laget av artisjokker eller aubergine med tomater og ost, og en søt kake kalt Pastiera.


Reis på utflukter i området

Fra Sorrento har dere et bredt utvalg av ekskursjoner å velge mellom - den vakre Amalfikysten med byene Amalfi, Positano, Ravello og Minori, øyene Capri, Ischia og Procida og byene Napoli og Pompeii. Dere kan ta en båttur fra Sorrento til øyene, samt til Positano og Amalfi. Det er også gode busstilbud som kan frakte dere opp og ned langs Sorrentokysten.

Klare til å bestille ferieovernattingene deres i Sorrento?

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren øverst på siden. Velg blant vårt utvalg av håndplukkede ferieleiligheter og hotell med flotte beliggenheter i Sorrento og resten av Campania. Ta også gjerne kontakt med våre erfarne reisekonsulenter ved å bruke kontaktlinken øverst på siden, chat-alternativet nede til venstre, eller ved å ringe nummeret til høyre på siden. Vi stiller gladelig vår ekspertise og over 15 års erfaring med reiser i Italia til deres disposisjon.

Sjul teksten
 
 
search map