Noe for alle i Sorrento

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den Sorrentiske halvøyas milde klima året rundt tiltrekker mange turister i alle aldre hvert år, og mange av dem returnerer neste sommer for å slentre rundt i Sorrentos mange smale smau og trange gater, og nippe til et glass limoncello (lokalprodusert sitronlikør) på de romantiske torgene. Sorrentinerne er kjente for deres gjestfrihet, og møter besøkende med et smil og veibeskrivelser til de som skulle trenge det.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Sorrento har et stort tilbud av diverse butikker og restauranter, og er et perfekt reisemål for barnefamilier og par i alle aldre. Herfra får dere også et godt utgangspunkt for å dra på utflukter med leiebilen, busser og båter til den nærliggende Amalfikysten, eller hva med å hoppe på toget til Pompeii og Napoli? Besøk øyen Capri via fergene (ca. 30 min) som går fra havnen i Sorrento, og bestig vulkanen Vesuv med en halv- eller heldagsutflukt - mulighetene er mange og spennende.

In-Italia har flere flotte overnattingssteder tilgjengelige midt i Sorrento. Bare noen få kilometre utenfor Sorrento finner dere byene Sant' Agnello (ca 2,5 km) og Massa Lubrense (ca. 6 km) der vi også tilbyr herlige ferieleiligheter og hoteller med uimotståelig utsikt. Nedenfor finner dere noen av våre ferieovernattinger i området.

Gjør som de locale: Bo sentralt i en herlig leilighet der dere har mulighet til å lage mat selv og ikke minst nyte feriedagene på deres egen, solrike balkong.

Coltour Suites, Sorrento
Casa Antonella, Massa Lubrense

Nyt utsikten: For de av dere som vet å sette pris på god utsikt og ikke behøver å bo midt på Piazza Tasso (hovedtorget i Sorrento) er Hotel Gran Paradiso et godt valg. Hotellet ligger kun 15 minutters gange fra Sorrentos livlige gater, og lokker med en imponerende utsikt.

Hotel Cristina, Sant' Agnello

Lev det søte liv: Fyll ferien med luksus i beste La Dolce Vita-stil med et opphold på et av disse to stedene - hoteller som er selv Sophia Lorén verdige.

Relais Blu Belvedere, Massa Lubrense
Hotel Plaza Sorrento, Sorrento

In-Italia tilbyr i tillegg mange andre overnattingsmuligheter i Sorrento og omegn. Les mer her: Sorrento, Sant' Agnello og Massa Lubrense.

 
search map