Anmeldelser av Residence Villa Sant' Alfonso
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hyggelig familiested i koselig liten by nær Ravello

Vi tilbragte en uke på Villa Sant' Alfonso i begynnelsen av juli og hadde det kjempefint. Barna (7 og 9 år gamle) elsket forståelig nok bassenget, men havet ligger nært og vi dro på badeutflukter til nye byer/strender hver dag. Paret som eier anlegget er kjempehyggelige og veldig imøtekommende i alt. Et lite minus er jo dette med airconditionen som manglet i leiligheten vår... Ellers fint og romslig, noe spartansk med dårlig belysning, men perfekt beliggenhet som utgangspunkt for utflukter langs Amalfikysten.

Amalfikysten som feriedestinasjon

En fantastisk vakker del av Italia! Vi hadde en altfor stor leiebil (Nissan Qashqai) noe som gjorde det utrolig stressende i trafikken, og med tanke på velfungerende busstrafikk og mange trapper og gangveier over alt mellom byene så lurer vi på om man kanskje hadde kunnet droppe bilen helt i stedet. Kanskje når barna er litt eldre. Amalfikysten er relativt dyr og stappfull av turister, men det er mulig å komme utenom dette ved å holde seg til bakgater, tips og mindre byer. Vi gikk en kjempefin tur (Valle delle ferriere) på ca. 3 timer blant sitronlunder og fossefall, og det var fantastisk fint! Et tips om man har barn er å starte turen oppe i byen Pontone, da slipper dere alle trappetrinnene opp fra Amalfi!

In-Italias kommentarer

Hei! Høres ut som dere har hatt en herlig ferie på Amalfikysten. Det stemmer at ikke alle treromsleilighetene har aircondition, noe vi også nevner i vår beskrivelse: "To av disse leilighetene har aircondition".

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Residence Villa Sant' Alfonso
Leilighet m. 2 soverom og balkong/terrasse
 
Fasiliteter på stedet
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2017
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen
Vis alle anmeldelser fra Residence Villa Sant' Alfonso
 
search map