Anmeldelser av Residence Villa Sant' Alfonso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Residence Villa Sant' Alfonso

Les personlige anmeldelser av Residence Villa Sant' Alfonso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Villa Sant' Alfonso. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.
Kjell og venner fra Ålvundeid i Norge boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Fire lykkelige venner er tilbake i regnværet i Norge, etter fjorten varme fine dager på Amalfikysten.
Vi valgte og dele ferien mellom to plasser, med en uke på hvert sted. Dette viste seg og være et heldig valg.
Første uken leide vi leilighet Residence Villa Sant' Alfonso i Scala. Dette var et vidunderligt sted med en nydelig leilighet og et blomstervell overalt. I kjøkkenet var alt vi trengte på plass, det manglet ikke en gang korketrekker. Når vi gikk ned til bassenget, gikk vi under en pergola fullhengt med sitroner. Vi fikk vite at vi måtte forsyne oss med så mye sitroner som vi trengte, sitron til morgenteen var sikret hver dag. Vårt største problem her, var og få kontakt med Carla, som var den som kunne engelsk. Vi ville så gjerne få betalt vårt depositum. Etter tre dager så traff vi henne omsider. Hun forklarte smilende, at depositum var ikke nødvendig og betale. Selve Scala er en meget liten lansby, der alle kjenner alle. Alt etter tre dager følte vi at vi var godtatt som beboere av byen. Alle vi møtte viftet med hånden og hujet ut et muntert “ bonjourno”. For alle som besøker Scala og vil ha et godt måltid, anbefaler vi på det varmest “Ristorante dei Cavalieri” Den ligger ved torvet rett ovenfor kirken. Denne restauranten blir drevet av en trivelig eldre dame og hennes sønn. Sønnen prater brukbart engelsk og moren må bare oppleves, sjelden har vi truffet et hyggeligere menneske. Både mor og sønn var nesten gråten nær da de fikk vite at vi skulle dra videre, og vi ble klemt og kysset på alle italienske måter flere ganger.
Ellers så er det en taxi i byen. Eieren av taxien het Mario. Vi kalte han etterhvert “Super Mario” Aldri noen sure miner, selv om vi noen ganger ringte lovlig sent på natten for og få skyss fra nabobyen Ravello. Og her var det ikke noen forskell i prisen fordi om det var natt eller helg. Vi leide han til og kjøre oss til neste oppholdssted Vietri sul Mare og Grandi al Due Relais. Dette var et meget pent hotell. For og illustrere hvor bra vi syntes det var, må uttalen til en av deltakerne refereres. “Hvor mange millioner har vi betalt for dette?”. Hotellet var meget vanskelig og finne. Hadde det ikke vært for det tilsendte kartet fra in.italia, og at vår kjører var italiensk, så ville vi nok fått litt problemer. Det eneste som ikke helt falt i smak med dette hotellet var frokosten. Den var litt uvant, og ikke helt tilpasset norske ganer. Ellers så føltes det som at Vietri er en badeby, men med et meget spesielt sentrum. Mange av husveggene var dekorert med kjeramiske fliser. Det viser med tydelighet at Vietri først og fremst er kjent for sin keramikk. Ellers så brukte vi en dag på og besøke Paestum og de greske templene og ruinene som ligger her. Denne turen anbefaler vi på det varmeste. Vi tok buss til Salerno og tog derfra til Paestum. På samme plass ligger også meieriet som produserer ekte Bøffel Mosarella. Ellers så vil vi anbefale alle som har tenkt og dra til Amalfikysten om å ikke ta med seg bil. Det er håpløst og få parkert mange plasser. Og kollektiv tilbudet er meget godt utbygd. “Det går alltid en buss eller tog”. Rett nok så blir bussene kjørt på Italianske manerer, med en hånd på rattet og den andre brukes til mobiltelefonen. I tillegg går det for full gass og man har flaks hvis man får sitteplass. Virker som at mottoet for italienske busser er: Det er alltid en plass.
Ellers så har vårt opphold på Amalfikysten vært som et eventyr. Alt har gått helt perfekt mye takket være hjelp fra in.italia. Vi vil nok helt sikkert bruke in.italia også ved en senere anledning.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2012
Antall reisende 4 voksne
Navn
Stein og familien fra Homborsund i Norge boede på Ca' degli Equi Bed & Breakfast i Rom fra d. 23. til d. 25. maj 2012 og på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 25. maj til d. 1. juni 2012.

Residence Villa Sant' Alfonso i Scala var en flott plass. Stedet var opprinnelig et kloster, og dagens eiere har gjort mye ut av stedet. Nydelig beliggenhet med praktfull utsikt fra leiligheten. Flotte usjenerte uteområder til hver leilighet, og selvfølgelig som seg hør og bør i området rikelig med sitroner på utsiden. Leiligheten var stor og velholdt. Lyse trivelige rom og alt utstyr vi trengte. En meget detaljert informasjonsmappe på engelsk om stedet og dagligdagse ting i Italia var lagt frem.
Hele området er for oss et nydelig stykke Italia, med mange muligheter for vandreturer på velholdte stier. Trapper opp og ned i alle retninger, og mange forskjellige veier som fører ned til sjøen. Vi fant det praktisk å gå de forskjellige turene ned til sjøen, og ta bussen opp igjen. En dag gikk vi fra Amalfi og opp til Scala, dvs. en tur opp ca 1200 trappetrinn og den tok en god time. Det smakte fortreffelig med en øl når vi var oppe. Amalfi og Ravello er flotte byer, men det blir en vandring mellom turister og souvernirselgere. I Scala og Atrani er det et roligere liv, og her treffer du Italienere som ikke bare er opptatt av å tjene penger på turister. Du finner det meste av det du trenger i butikkene i Scala, og vi besøkte den lokale slakteren flere ganger. Grønnsaker er å få kjøpt fra omreisende lastebiler eller i Amalfi. Leiebilen ble parkert like ved leiligheten, gratis, og den ble brukt minimalt i den uka vi var der.
Turistkontoret i Amalfi selger kart som viser flotte gangveier i området.
Vi har besøkt Amalfikysten 3 år på rad, og vi reiser gjerne dit igjen.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2012
Antall reisende 4 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2012
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2011
Antall reisende 3 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2011
Antall reisende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2011
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2011
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Bilder

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2010
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 2 voksne, 3 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2009
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Casale Villarena

Nerano, Campania

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Hotel Villa Romana

Minori, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map