Feriebolig i Scala på Amalfikysten

Residence Villa Sant' Alfonso

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Villa Sant' Alfonso ligger i et fantastisk stort naturskjønt område i utkanten av den lille byen Scala høyt over Amalfikysten. Det er en fantastisk utsikt over dragedalen og mot byen Ravello fra alle leilighetene, og fra terrassen kan man se havet i det fjerne.

Vakre omgivelser i åsene

Ettersom stedet ligger høyt oppe i åsene over Amalfikysten, tillater havbrisen en frisk pust selv i de varmeste sommermånedene. Terrenget tundt området er kupert og er derfor ikke egnet og ideelt for funksjonshemmede. Men kanskje nettopp derfor er Villa Sant'Alfonso blitt veldig populært blandt gjester, som tar turruter som forbinder Scala med Ravello og Atrani (50minutter til fots) og som begynner like utenfor døren!

Les mer om Residence Villa Sant' Alfonso

Tett ved alt - med bil eller buss

Tilkjørselen er lett på tross av beliggenheten på en bergskråning . Når man har passert Scala by, ligger det en liten kirke på venstre siden. Man følger veien ned til venstre mot Hotel Villa Giuseppina og på første venstre sving har man jernporten til Villa Sant'Alfonso på venstre hånd. Bilen parkeres gratis på stedets avlukkede grunn.
Hvis man kommer til Scala med buss til det ca. 10-15 minutter å gå. I Scala-sentrum, finner man også nærmeste bar, restaurant, postkontor og andre småbutikker

Åtte romslige leiligheter...

De i alt 8 leilighetene ligger spredt utover et større område, og ved ankomst og avreise blir bagasjen fraktet til og fra leilighetene, så man behøver ikke å tenke på det. På den nederste terrassen finner du en felles hage solsenger, som er felles for alle leilighetene.

...med privat terrasse og grill

Det er møblert terrasse med grill til hver leilighet. Hele komplekset ble renovert i 2001, og alle leilighetene er flotte, ligger i fredfulle omgivelser og pent møblert, og det er takvifte og oppbevaringsboks i alle leilighetene. Det er aircondition i 3 av leilighetene, og dette må man betale ekstra for, i tillegg til oppvarming.
Vi gjør oppmerksom på at trafikken fra den veien som fører til Ravello, kan høres på Villa Sant'Antonio

Toromsleilighet til 2/4 personer
- Leilighetene er ca. 45 m² store, og består av stue med bord og stoler, dobbel sovesofa, kjøkken med 4 gassplater, komfyr, kjøleskap, brødrister og strykefasiliteter. Det er et soverom med dobbeltseng, samt bad med dusj og toalett.

Treromsleilighet til 4/6 personer
- Leilighetene er ca .75 m² store, og består av stue med bord og stoler, dobbel sovesofa, kjøkken med 4 gassplater, komfyr, kjøleskap, brødrister og strykefasiliteter. Et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger som kan samles til én seng, samt et bad med badekar og toalett. To av disse leilighetene har aircondition. De har alle en flott utsikt over dalen.

Leilighetene på Residence Villa Sant' Alfonso

Toromsleilighet med 2/ 4 soveplasser (med terrasse)

Leilighetene er ca. 45 m² store, og består av stue med bord og stoler, dobbel sovesofa, kjøkken med 4 gassplater, komfyr, kjøleskap, brødrister og strykefasiliteter. Det er et soverom med dobbeltseng, samt bad med dusj og toalett.

Treroms-leilighet med 4/ 6 soveplasser (med terrasse)

Leilighetene er ca .75 m² store, og består av stue med bord og stoler, dobbel sovesofa, kjøkken med 4 gassplater, komfyr, kjøleskap, brødrister og strykefasiliteter. Et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger som kan samles til én seng, samt et bad med badekar og toalett. To av disse leilighetene har aircondition. De har alle en flott utsikt over dalen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Casale Villarena

Nerano, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Little Dream

Ravello, Campania

Anbefalinger for deg

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map