Feriebolig i Scala på Amalfikysten

Residence Villa Sant' Alfonso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Villa Sant' Alfonso ligger i et fantastisk stort naturskjønt område i utkanten av den lille byen Scala høyt over Amalfikysten. Det er en fantastisk utsikt over dragedalen og mot byen Ravello fra alle leilighetene, og fra terrassen kan man se havet i det fjerne.

Vakre omgivelser i åsene

Ettersom stedet ligger høyt oppe i åsene over Amalfikysten, tillater havbrisen en frisk pust selv i de varmeste sommermånedene. Terrenget rundt området er kupert og er derfor ikke egnet for folk som er dårlige til beins. Men kanskje nettopp derfor er Villa Sant'Alfonso blitt veldig populært blandt gjester som er glade i gå tur, da turstien som forbinder Scala med Ravello og Atrani (50 minutter til fots) begynner rett utenfor døren!

På Villa Sant'Alfonso er det solterrasse og boblebad, men gjestene har tilgang til bassenget på Villa Giuseppiena, som ligger ca 150 meter unna.

Les mer om Residence Villa Sant' Alfonso

Tett på alt - med bil eller buss

Å kjøre hit er lett til tross for beliggenheten i en fjellskråning. Når man har passert Scala by ligger det en liten kirke på venstre side av veien. Man følger veien ned til venstre mot Hotel Villa Giuseppina, og i første venstre sving ligger den store jernporten til Villa Sant'Alfonso på venstre side. Bilen parkeres gratis på stedets inngjerdede eiendom.

Hvis man kommer til Scala med buss tar det ca. 10-15 minutter å gå. I Scala sentrum finner man også nærmeste dagligvarehandel, to barer, restaurant, postkontor og andre småbutikker

Åtte romslige leiligheter...

De i alt 8 leilighetene ligger spredt utover et større område, og ved ankomst og avreise blir bagasjen fraktet til og fra leilighetene, så man behøver ikke å tenke på det. På den nederste terrassen finner du en felles hage med solsenger og et deilig svømmebasseng på 6 x 12 meter, som er felles for alle leilighetene.

...med privat terrasse og grill

Hver leilighet har en privat terrasse med bord, stoler og mursteinsgrill. Hele komplekset ble renovert i 2001, og alle leilighetene er velholdte, ligger i herlige naturomgivelser og er pent innredet, samt utstyrt med takvifte og safe. Vi gjør oppmerksom på at trafikken fra den veien som fører til Ravello kan høres på Villa Sant'Antonio

Toromsleilighet til 2/4 personer
- Leilighetene er ca. 45 m² store, og består av en stue med bord og stoler, dobbel sovesofa, samt en kjøkkenkrok med 4 gassplater, komfyr, kjøleskap, brødrister og strykefasiliteter. Det er et soverom med dobbeltseng, samt bad med dusj og toalett.

Treromsleilighet til 4/6 personer
- Leilighetene er ca. 75 m² store, og består av en stue med bord og stoler, dobbel sovesofa, samt en kjøkkenkrok med 4 gassplater, komfyr, kjøleskap, brødrister og strykefasiliteter. Det er også et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger som kan samles til én seng, og et bad med badekar og toalett. To av disse leilighetene har aircondition. De har alle en flott utsikt over dalen.

Leilighetene på Residence Villa Sant' Alfonso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Villa Sant' Alfonso

Les personlige anmeldelser av Residence Villa Sant' Alfonso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Villa Sant' Alfonso. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 28 anmeldelser fra Residence Villa Sant' Alfonso

Nydelig beliggenhet

God plass, rent og pent, nydelig utsikt og et herlig basseng

Les mer

Bedømmelse av Residence Villa Sant' Alfonso

Les mer

Bedømmelse av Residence Villa Sant' Alfonso

Les mer

fint sted, men kondisjonskrevende beliggenhet

Det manglet ikke noe i huset - utover en TV - resten var fint. Men de kunne ha brukt noen flere håndklær (kan kjøpes) Veldig søt og hyggelig betjening av den unge jenta. Men det var veldig bratte turer for å komme inn og ut - hvis du ikke vil ha bilen med

Les mer

God opplevelse

Stedet er veldig hyggelig og du føler deg veldig uforstyrret i leiligheten. Utsikten var intet mindre enn fantastisk! Ryddig, rent og alt kjøkkenutstyr du trenger :-)
Da vi kom ringte jeg vår kontaktperson som først lover å komme, men avlyser umiddelbart fordi noe skjedde, slik at spørsmålene våres ikke kunne besvares før neste dag ..
Da vi går hjem igjen avtalte vi at hun skulle komme og hente nøkler, penger til lokal skatt og Voucher, men igjen avlyser hun i siste øyeblikk, slik at det virker litt upersonlig og rart å bare forlate leiligheten uten å snakke med Carla ifht. Alt var som det skal være :-)

Synes det kunne minkludere nye håndklær til åtte dager, og kanskje mer enn en vaskeklut og håndkle, ikke så vakker etter 4-5 dager .. uten å måtte betale 350 kr for det :-)

Les mer

Veldig fint sted

Stedet er virkelig vakkert, her er øye for detaljer og blåregnen blomstrer vakkert.
Leiligheten har alt man har behov for, men terrassen er det beste stedet.
Scala by er superhyggelig; her er det autentisk stemning for alle pengene, i de andre byene rundt er det enda flere turister.
Stedet er et perfekt sted for fotturer, trappen til Amalfi by og flere andre byer går rett forbi huset; det kan ikke bli enklere.
Vi hadde et fantastisk opphold med mange flotte opplevelser.

Les mer
 
search map