Villa i Scala på Amalfikysten

La Bellavista dal Campidoglio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Amalfikystens vakre landskap nytes best fra utsiktssteder oppe i fjellskråningene. Her bor du i den høytliggende bydelen av Scala, der den imponerende utsikten over Ravello strekker seg helt til Salerno og dens bukt - på klare dager helt bort til Cilento Naturreservat.

Amalfikysten - paradis på jord?

Byen Amalfi tiltrekker seg mange besøkende hele året rundt. Folk reiser hit for å beundre den flotte domkirken og for byens historie blant de fire havs republikker (Republiche Marinare) - de andre var Pisa, Genova og Venezia. De fleste av disse besøkende når aldri opp til Ravello og slett ikke helt opp til Scala, som ellers er kjent for dets pensjonat for nordiske kunstnere. I Scala finner du et mye mer rolig og lokalt miljø, der du ønskes velkommen som en reisende på oppdagelsesferd i dette eventyrlige paradiset.

Vakker utsikt 400 meter over havet

Her bor du ca. 400 meter over havet og selv på varme dager kan du regne med et mer behagelig vær enn nede ved stranden. Å sitte på kanten av terrassene er som å fly over landskapet, en følelse som forsterkes av den avkjølende havvinden som vanligvis demper varmen fra solens stråler. Huset er i tillegg utstyrt med aircondition og du kan alltids trekke deg tilbake i skyggen når solen står på sitt høyeste, med mindre du vil pleie brunfargen ved det herlige svømmebassenget (5 x 8 meter) i hagen.

Kort avstand til byens torg

Nærmeste restaurant ligger knappe 400 meter fra huset. Hvis du vil spasere til rådhuset i Scala er det ca. 1,2 km å gå langs smale stier og trapper - i bilen er det litt lenger (2 km). Ravellos nydelige sentrum ligger 2,8 km fra terrassen din. Du kan eventuelt ta bussen dit da busstoppet ligger rett ved huset. Hvis du ankommer i bil gir eieren deg en parkeringstillatelse til byens blå plasser, slik at du lettere kan finne parkeringsplass.

Feriebolig med mer enn bare basseng

Leiligheten er smakfull og flott innredet. Den er utstyrt med aircondition, Wi-Fi og kjøkken med ovn og mikrobølgeovn. Det er verken vaskemaskin eller oppvaskmaskin her - en god oppfordring til å spise ute og nyte de gode, lokale rettene basert på frodige grønnsaker, fisk fra havet og kjøtt fra fjellene Monti Lattari bak byen.

Villaen på La Bellavista dal Campidoglio

Treromsleilighet med 4 soveplasser (med terrasse, havutsikt og privat basseng)

Denne ferieboligen er ca. 85 m² stor og består av en stue med kjøkkenkrok og utgang til terrasse (ca. 6 m² stor) med hagemøbler og havutsikt, to soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Vær oppmerksom på at det er skråtak i huset og at rommenes takhøyder varierer fra 1,70 / 1,90 meter til 2,90 meter (se plantegning).

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Agriturismo La Vecchia Quercia

San Cipriano Picentino

Le Tre Sorelle

Casal Velino

Due Relais

Vietri sul Mare

search map