Villa i Scala på Amalfikysten

La Bellavista dal Campidoglio

 
La Bellavista dal Campidoglio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Bellavista dal Campidoglio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Scala her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Amalfikystens vakre landskap nytes best fra utsiktssteder oppe i fjellskråningene. Her bor du i den høytliggende bydelen av Scala, der den imponerende utsikten over Ravello strekker seg helt til Salerno og dens bukt - på klare dager helt bort til Cilento Naturreservat.

Amalfikysten - paradis på jord?

Byen Amalfi tiltrekker seg mange besøkende hele året rundt. Folk reiser hit for å beundre den flotte domkirken og for byens historie blant de fire havs republikker (Republiche Marinare) - de andre var Pisa, Genova og Venezia. De fleste av disse besøkende når aldri opp til Ravello og slett ikke helt opp til Scala, som ellers er kjent for dets pensjonat for nordiske kunstnere. I Scala finner du et mye mer rolig og lokalt miljø, der du ønskes velkommen som en reisende på oppdagelsesferd i dette eventyrlige paradiset.

Vakker utsikt 400 meter over havet

Her bor du ca. 400 meter over havet og selv på varme dager kan du regne med et mer behagelig vær enn nede ved stranden. Å sitte på kanten av terrassene er som å fly over landskapet, en følelse som forsterkes av den avkjølende havvinden som vanligvis demper varmen fra solens stråler. Huset er i tillegg utstyrt med aircondition og du kan alltids trekke deg tilbake i skyggen når solen står på sitt høyeste, med mindre du vil pleie brunfargen ved det herlige svømmebassenget (5 x 8 meter) i hagen.

Kort avstand til byens torg

Nærmeste restaurant ligger knappe 400 meter fra huset. Hvis du vil spasere til rådhuset i Scala er det ca. 1,2 km å gå langs smale stier og trapper - i bilen er det litt lenger (2 km). Ravellos nydelige sentrum ligger 2,8 km fra terrassen din. Du kan eventuelt ta bussen dit da busstoppet ligger rett ved huset. Hvis du ankommer i bil gir eieren deg en parkeringstillatelse til byens blå plasser, slik at du lettere kan finne parkeringsplass.

Feriebolig med mer enn bare basseng

Leiligheten er smakfull og flott innredet. Den er utstyrt med aircondition, Wi-Fi og kjøkken med ovn og mikrobølgeovn. Det er verken vaskemaskin eller oppvaskmaskin her - en god oppfordring til å spise ute og nyte de gode, lokale rettene basert på frodige grønnsaker, fisk fra havet og kjøtt fra fjellene Monti Lattari bak byen.

Villaen på La Bellavista dal Campidoglio

Treromsleilighet med 4 soveplasser (med terrasse, havutsikt og privat basseng)

Denne ferieboligen er ca. 85 m² stor og består av en stue med kjøkkenkrok og utgang til terrasse (ca. 6 m² stor) med hagemøbler og havutsikt, to soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Vær oppmerksom på at det er skråtak i huset og at rommenes takhøyder varierer fra 1,70 / 1,90 meter til 2,90 meter (se plantegning).

 
 

Gjesteanmeldelser av La Bellavista dal Campidoglio

Les personlige anmeldelser av La Bellavista dal Campidoglio som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av La Bellavista dal Campidoglio. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra La Bellavista dal Campidoglio

5-stjerners ferie fra start til slutt

Vi har brukt In-Italia flere ganger og opplever igjen en topp profesjonell stab og god hjelp fra start til slutt. Også i tilfelle med leiebil som kan være en jungel, vil vi fremover bare bestille gjennom In-Italia. Vi vil være gode ambassadører og spre kunnskapen om In-Italia når det er mulig.

Les mer

Utrolig utsikt

Les mer
 
search map