Hotell i Scala på Amalfikysten

Albergo Zi' ntonio

Utsikt mot Ravello Hotellet sett fra Scala
 
Albergo Zi' ntonio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Albergo Zi' ntonio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Scala her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Albergo Zi' ntonio er et flott, familieeid hotell i utkanten av byen Scala ca. 350 m.o.h. Fra hotellets restaurant, fra bassenget og det tilhørende soldekket og fra rommenes balkonger kan dere nyte utsikten mot byen Ravello, som ligger rett ovenfor Scala på den motsatte siden av Dragedalen.

Utforsk området

Hotellet ligger i rolige omgivelser, rett ved den berømte skogen med kastanjetrær, og har et godt utgangspunkt for gåturer i området. Blant annet tar det ca 45 min å gå ned til byen Amalfi langs de gamle transportveiene, som dels består av stier, dels trapper. Ruten blir fremdeles brukt til daglig transport med muldyr, da mange av husene ligger langt fra vanlige veier. Eventuelt kan dere hoppe på bussene til både Ravello og Amalfi fra torget i Scala (ca 10 min å gå fra hotellet) som går én gang i timen. Hotellet er også en av de nærmeste naboene til San Cataldo, som de siste 100 årene har gitt husly til kunstnere, vitenskapsmenn og forfattere. Dersom dere ønsker å gå på konsert, er musikkbyen Ravello en god mulighet da det arrangeres klassiske konserter her flere ganger i uken. Opplev en utendørs konsert i Villa Rufolos flotte park en sval sommeraften.

Les mer om Albergo Zi' ntonio

Benytt dere av de flotte fasilitetene

Slapp av i en av de mange fellesstuene, og legg på svøm i det herlige bassenget. Nyt en god bok i solstolen før middag bestående av lokale spesialiteter i den herlige restauranten (brukes ofte av bussgrupper til lunsj) enten inne eller utendørs på den luftige terrassen. La leiebilen stå på parkeringsplassen eller i veien bak hotellet, og kjenn hvordan skuldrene senker seg i disse vakre omgivelsene.

Alle rommene (ca 20) er pent, men enkelt innredet og har eget bad med dusj eller badekar, samt balkong med utsikt mot Ravello, fjellene og havet. Frokosten er enkel og italiensk.

NB: I perioden fra 1/8 til 31/8 tas det kun imot bestillinger med halvpensjon eller helpensjon.

Bestill deres utsiktshotell i Scala

Len dere tilbake og beundre den vakre utsikten fra Albergo Zi' ntonio. Se frem til herlige feriedager i solen, enten det er ved bassengkanten eller på oppdagelsesferd langs Italias vakreste kystlinje. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Albergo Zi' ntonio

Les personlige anmeldelser av Albergo Zi' ntonio som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Albergo Zi' ntonio. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Albergo Zi' ntonio

Hyggelig område.

Det har vært en flott ferie, selv om overførings sjåføren hadde skrevet et feilt skilt, og det gikk en ekstra time - sent på kvelden før vi fant hverandre.
Hotellet er fantastisk og de ansatte er veldig hyggelige og hjelpsomme. Rommet var fint. Dusjen hadde dessverre mold i fugene og dusjforhenget var også godt tilgrodd ....
God mat i restauranten. Men de samme få ting om morgenen, alle 7 dagene i uken. Kanskje litt mer variasjon ....
Kan varmt anbefales.

Les mer

God atmosfære - vakker utsikt

Hotellet har vakker utsikt over fjellene og Ravello. Hyggelig hotell med god stemning.

Les mer

Bedømmelse av Albergo Zi' ntonio

Les mer

Bedømmelse av Albergo Zi' ntonio

Les mer

Bedømmelse av Albergo Zi' ntonio

Les mer

Bedømmelse av Albergo Zi' ntonio

Les mer
 
search map