Feriebolig i Santa Maria di Castellabate i Campania

Residence Halesia

 
Residence Halesia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Halesia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Santa Maria di Castellabate her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Førsteinntrykket er preget av et vell av blomster, svaiende palmetrær og en utrolig fred og ro, til tross for at veien er rett utenfor hagen. Gå barføtt på den myke og velholdte plenen som viser hvor mye stolthet eieren legger i vedlikeholdingsarbeidet av denne vakre oasen. Gjør dere klare for en koselig ferie på terrassen med et glass vin og en god bok.

Føl dere som hjemme i romslige leiligheter
Slapp av i de pent innredede leilighetene, med nok av plass og flisebelagte gulv med rustikke og lokale materialer i typisk Cilento-stil. Alle leilighetene har en privat terrasse, møblert med bord og stoler, en parasoll og solsenger. Dere finner også tv i alle 6 leilighetene, og bruk av aircondition betales på stedet. Parker leiebilen på den store parkeringsplassen bak resorten.

Les mer om Residence Halesia

Lev det gode liv i sør-Italia
Nyt late dager på terrassen eller rundt det forfriskende bassenget, og eksperimenter på kjøkkenet deres med lokale råvarer fra nærbutikken som ligger kun 50 meter unna. Rask med dere badedyr og solkrem, ta snarveien gjennom byen og vips – 5 minutter senere befinner dere dere på den deilige stranden. Dere er også nå i byens historiske sentrum, med flere butikker, restauranter og kaféer. Dra på utflukter rundt om i naturreservatet Cilento, og besøk de gamle, greske ruinene Pæstum. Tilbring kvalitetstid sammen rundt terrassebordet på kveldene med levende lys, noe godt å spise og kanskje en kortstokk. Smak på de lokale spesialitetene på restaurantene i området, og kjenn hvordan skuldrene senker seg for hver solrike dag som går.

Finn leiligheten som passer best for dere
- Type A, toromsleilighet for 2/4 personer:
Består av en stue med to enkle sovesofaer og et velutstyrt kjøkkenhjørne (fire gassbluss, ovn, vaskemaskin, kjøleskap), et soverom med dobbeltseng, et bad med dusj og toalett, samt to terrasser, en på hver side av leiligheten.
- Type B1, treromsleilighet for 4/5 personer:
Består av en stue med enkel sovesofa og et velutstyrt kjøkkenhjørne (fire gassbluss, ovn, vaskemaskin, kjøleskap), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et bad med dusj og toalett, samt terrasse.
- Type B2, treromsleilighet for 4/6 personer:
Består av av en stue med to enkle sovesofaer og et velutstyrt kjøkkenhjørne (fire gassbluss, ovn, vaskemaskin, kjøleskap), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, to bad med dusj og toalett, samt terrasse.

Bestill deres grønne ferieparadis i dag

La nedtellingen til den perfekte sør-italienske ferien begynne. Kombiner kultur med badeferie, og nyt alt Residence Halesia har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Halesia

Les personlige anmeldelser av Residence Halesia som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Halesia. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Halesia

Fantastisk også andre gang!!!

Jeg var for andre gang i Santa Maria og i Residenz, som jeg spesielt vil huske for roen til tross for den sentrale beliggenheten, mindre enn 10 minutters gange fra sentrum med gågate og den fantastiske stranden i sentrum. Jeg reiste dit med bil, noe som var slitsomt, men som er en fordel til å utforske det vakre Cilento. Alternativet ville være å fly til Napoli og deretter tilbringe tid på stedet for å leie en bil for å kunne nå alle de vakre små og store attraksjoner. Pompeii, Paestum, Palinuro, Amalfikysten eller bare for å oppleve landet og folket, gårder med bøfler, hvor min elskede mozzarella produseres og naturreservat med sin ville skjønnhet.

Les mer

Bedømmelse av Residence Halesia

Les mer

Bedømmelse av Residence Halesia

Les mer

Anne-Kristine og familie fra EIdsvågneset i Norge boede på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate fra d. 20. til d. 27. juni 2009.

Nok en gang må vi si oss strålende fornøyde med vårt opphold i en av in-italia sine boliger!

Vårt opphold i Santa Maria di Castellabate var som ventet svært vellykket! Leilighetene i villa Halesi var lekre, rene og svale og hagen som omgir huset var virkelig flott. Vi er fra før gasnke godt kjent i Campania og Cilento og kjente også godt St. Maria di Castellabate. Området er utenfor de værste turiststrømmer (så sant man unngår perioden fra midt i juli og ut august) og byr på en rekke opplevelser både mht rene strender, naturopplevelser og kulinariske nytelser. Særlig elsker vi å besøke de mange agrotourismi som byr på praktfull hjemmelaget mat.


Vi gleder oss allerede til vårt neste Italia opphold!

Les mer

Monica og hendes familie fra Halden i Norge boede på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate fra d. 22. til d. 29. september 2007.

Det var en liten men koselig by. Noe turisme, men ikke mange - ingen store ruvende hoteller. Strand området var pent og rent. Fine sandstrender. Litt brådypt noen steder, men ikke noe problem for barn. Vårt oppholdssted var meget ryddig og ordentlig. Stedet var holdt i veldig god stand. En liten ulempe var at vertene ikke kunne snakke annet enn italiensk. Eieren av stedet var veldig opptatt av å holde hagen pen hele tiden, hvilket var bra, men det kunne bli litt for mye av det gode. Vi har 3 barn, og vi følte at vi måtte passe en del på dem, så de ikke skulle ødelegge noe(planter). Leiligeheten var romslig (2 soverom). Veldig praktisk med vaskemaskin for en barnefamilie. Hele hagen og området rundt huset var inngjerdet, så barna kunne ikke "stikke av", og det er godt på et fremmed sted. Stedet var veldig vanskelig å finne, da ikke veibeskrivelsen deres (in-italia) stemte. I beskrivelsen står det at huset ligger på venstre side når man kommer ned mot byen, men det var på høyre siden. Så beskrivelsen må bli bedre. Vi letet etter stedet i ca 1 time, ingen av oss snakker italiensk, og der kunne de ikke annet enn italiensk.

Les mer

Bedømmelse av Residence Halesia

Les mer
 
search map