Feriebolig i Santa Maria di Castellabate i Campania

Residence Halesia

 
Residence Halesia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Halesia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Santa Maria di Castellabate her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Førsteinntrykket er preget av et vell av blomster, svaiende palmetrær og en utrolig fred og ro, til tross for at veien er rett utenfor hagen. Gå barføtt på den myke og velholdte plenen som viser hvor mye stolthet eieren legger i vedlikeholdingsarbeidet av denne vakre oasen. Gjør dere klare for en koselig ferie på terrassen med et glass vin og en god bok.

Føl dere som hjemme i romslige leiligheter
Slapp av i de pent innredede leilighetene, med nok av plass og flisebelagte gulv med rustikke og lokale materialer i typisk Cilento-stil. Alle leilighetene har en privat terrasse, møblert med bord og stoler, en parasoll og solsenger. Dere finner også tv i alle 6 leilighetene, og bruk av aircondition betales på stedet. Parker leiebilen på den store parkeringsplassen bak resorten.

Les mer om Residence Halesia

Lev det gode liv i sør-Italia
Nyt late dager på terrassen eller rundt det forfriskende bassenget, og eksperimenter på kjøkkenet deres med lokale råvarer fra nærbutikken som ligger kun 50 meter unna. Rask med dere badedyr og solkrem, ta snarveien gjennom byen og vips – 5 minutter senere befinner dere dere på den deilige stranden. Dere er også nå i byens historiske sentrum, med flere butikker, restauranter og kaféer. Dra på utflukter rundt om i naturreservatet Cilento, og besøk de gamle, greske ruinene Pæstum. Tilbring kvalitetstid sammen rundt terrassebordet på kveldene med levende lys, noe godt å spise og kanskje en kortstokk. Smak på de lokale spesialitetene på restaurantene i området, og kjenn hvordan skuldrene senker seg for hver solrike dag som går.

Finn leiligheten som passer best for dere
- Type A, toromsleilighet for 2/4 personer:
Består av en stue med to enkle sovesofaer og et velutstyrt kjøkkenhjørne (fire gassbluss, ovn, vaskemaskin, kjøleskap), et soverom med dobbeltseng, et bad med dusj og toalett, samt to terrasser, en på hver side av leiligheten.
- Type B1, treromsleilighet for 4/5 personer:
Består av en stue med enkel sovesofa og et velutstyrt kjøkkenhjørne (fire gassbluss, ovn, vaskemaskin, kjøleskap), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, et bad med dusj og toalett, samt terrasse.
- Type B2, treromsleilighet for 4/6 personer:
Består av av en stue med to enkle sovesofaer og et velutstyrt kjøkkenhjørne (fire gassbluss, ovn, vaskemaskin, kjøleskap), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, to bad med dusj og toalett, samt terrasse.

Bestill deres grønne ferieparadis i dag

La nedtellingen til den perfekte sør-italienske ferien begynne. Kombiner kultur med badeferie, og nyt alt Residence Halesia har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Hotel Villa Romana

Minori, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni

search map