Hotell i Santa Maria di Castellabate i Campania

New Hotel Sonia

 
New Hotel Sonia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
New Hotel Sonia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Santa Maria di Castellabate her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo komfortabelt
Rommene på New Hotel Sonia er pent innredet og har telefon, satelitt-tv, safe, minibar og et bad med toalett, dusj og hårføner. Superior-rom har balkonger og havutsikt samt aircondition inkludert i prisen. Standardrom kan bestille aircondition mot et lite tillegg.

La de late feriedagene begynne
Ta et par skritt utenfor resepsjonen til New Hotel Sonia og vips – så befinner dere dere på den fine sandstranden. Her kan dere boltre dere i bukten som er beskyttet fra bølgene med steinblokkader lengre ute i vannet, og slappe av på solsengene som hotellet leier ut sammen med parasoller. Parker leiebilen på hotellets parkeringsplass (mot betaling) og legg an et bedagelig tempo bortover gågaten, hvor dere virkelig kan absorbere den autentiske stemningen. Utforsk naturreservatet Cilento, som stiller med storslagen natur, koselige tettsteder og urørt natur. Denne delen av Campania er fortsatt en skjult perle for masseturismen, så her kan dere (enn så lenge) få fred for turistene og komme i kontakt med det ekte Italia.

Les mer om New Hotel Sonia

Bestill deres opphold i et autentisk badeparadis

New Hotel Sonia er det perfekte utgangspunktet for deres badeferie kombinert med kultur og flotte landskap. Smak italienske spesialiteter i hotellets egne restaurant og pizzeria, eller finn et annet spisested som lokker i området, og kjenn hvordan skuldrene senker seg. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map