Ferieovernattinger i Santa Maria di Castellabate

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Forelsk dere i den autentiske, italienske atmosfæren som hersker i gatene i Santa Maria di Castellabate.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Finn din indre italiener Byen er ikke særlig stor, men her finnes allikevel en forretningsgate og havnepromenade som er oppdelt i flere strender. Stemningen er hyggelig og meget lokal, med mange gode spisesteder, og dere føler dere hensatt til fordums tider blant de sjarmerende bygningene. Selv i lavsesongen kan været her være helt fantastisk, og det er lett å ville tilbringe mer tid i denne lille perlen.

Les mer om Santa Maria di Castellabate

Dersom dere er interesserte i kunst og kultur, så ligger de greske templene i Pestum mindre enn en halvtimes kjøretur fra Santa Maria. Men byen er også et godt utgangspunkt for deilige gåturer langs kysten og inn i fjellet hvor tiden har stått stille i århundrede. Det er stille og fredlig i Santa Maria di Castellabate, da veien langs kysten går bak byen, og flere av veiene i sentrum er enveiskjørt. Kjenn skuldrene senke seg med noe godt i glasset og en praktfull utsikt over solens nedgang i Middelhavet.

Bestill deres ferieovernattinger i Santa Maria di Castellabate

Ta en titt i vår håndplukkede online-katalog stappfull med innbydende ferieovernattinger i Santa Maria di Castellabate og ellers i Campania ved å bruke søkemotoren øverst på siden, og se hva som får hjertene deres til å slå litt fortere. Spør gjerne en av våre erfarne reiseeksperter om gratis tips og råd, bare send oss en email ved å bruke lenken på toppen av siden eller bruk telefonnummeret til høyre på siden for å ringe oss. Med over 15 års erfaring med reiser i Italia kan vi hjelpe dere med å skreddersy den perfekte Italia-ferien dere drømmer om.

Sjul teksten
 
 
search map