Hotell i Sant' Agnello i Campania

Hotel Cristina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotell Cristina er plassert mellom kysten og bakkene, og har en praktfull utsikt over Napoli-bukta og Vesuv. Det er forholdvis lett å gå ned de 1200 meter , som det er til Sorrento sentrum. Til gjengjeld krever det ganske god kondisjon å gå tilbake opp de bratte bakkene til hotellet...

Basseng, restaurant og varm atmosfære

Selv om hotellet er i luksusklassen, så opplever man en familiær, avslappet og hyggelig atmosfære. Hotellet har svømmebasseng med barne-seksjon og pool-bar. Her er to heiser, store felles terrasser med utsikt over Napoli-bukta, vulkanen Vesuv og havet, både parkeringsplass og garasje( mot betaling), samt Internet tilgang. Restauranten på hotellet bruker hovedsaklig lokale råvarer, og det legges vekt på at maten er laget fra grunnen av, noe som gjør at maten smaker ekstra godt. Hotellet har dessuten en loungebar og tilbyr shuttlebuss med faste avgangstider til deres søster hotel Hotel Central i Sorrento og til togstasjonen i Sorrento.

Les mer om Hotel Cristina

Flotte og komfortable rom med utsikt og balkong/terrasse

Rommene bærer preg av å ha blitt inrettet nylig (i 2010), med vakre antikke møbler, rolige fargevalg og like stoff på sengene som på gardinene.

Hvordan er rommene?

Alle rommene har eget bad med toalett, dusj og hårføner og er utstyrt med aircondition, sat-tv, minibar, oppbevaringsboks og trådløs internett-forbindelse (mot betaling). Alle superiorrommene har egen balkong eller terrasse med havutsikt og sikt mot Vesuv. Standardrommene har utsikt mot hagen og noen har balkong. Balkongene til superiorrommene er i reglen større enn standardrommene og er utstyrt med moderne designmøbler.

Les om rommene på Hotel Cristina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map