Hotell i Sant' Agnello i Campania

Hotel Cristina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotell Cristina er plassert mellom kysten og bakkene, og har en praktfull utsikt over Napoli-bukta og Vesuv. Det er forholdvis lett å gå ned de 1200 meter , som det er til Sorrento sentrum. Til gjengjeld krever det ganske god kondisjon å gå tilbake opp de bratte bakkene til hotellet...

Basseng, restaurant og varm atmosfære

Selv om hotellet er i luksusklassen, så opplever man en familiær, avslappet og hyggelig atmosfære. Hotellet har svømmebasseng med barne-seksjon og pool-bar. Her er to heiser, store felles terrasser med utsikt over Napoli-bukta, vulkanen Vesuv og havet, både parkeringsplass og garasje( mot betaling), samt Internet tilgang. Restauranten på hotellet bruker hovedsaklig lokale råvarer, og det legges vekt på at maten er laget fra grunnen av, noe som gjør at maten smaker ekstra godt. Hotellet har dessuten en loungebar og tilbyr shuttlebuss med faste avgangstider til deres søster hotel Hotel Central i Sorrento og til togstasjonen i Sorrento.

Les mer om Hotel Cristina

Flotte og komfortable rom med utsikt og balkong/terrasse

Rommene bærer preg av å ha blitt inrettet nylig (i 2010), med vakre antikke møbler, rolige fargevalg og like stoff på sengene som på gardinene.

Hvordan er rommene?

Alle rommene har eget bad med toalett, dusj og hårføner og er utstyrt med aircondition, sat-tv, minibar, oppbevaringsboks og trådløs internett-forbindelse (mot betaling). Alle superiorrommene har egen balkong eller terrasse med havutsikt og sikt mot Vesuv. Standardrommene har utsikt mot hagen og noen har balkong. Balkongene til superiorrommene er i reglen større enn standardrommene og er utstyrt med moderne designmøbler.

Les om rommene på Hotel Cristina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Cristina

Les personlige anmeldelser av Hotel Cristina som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Cristina. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 22 anmeldelser fra Hotel Cristina

Fantastisk utsikt!

Hyggelig hotellpersonale. Fint rom med balkong og en fantastisk utsikt.
Hotellet hadde en fin frokostbuffét med noe for enhver smak.
Hotellet lå i en fjellside spm man som gjest måtte ha god kondisjon for å "bestige".

Les mer

Nydelig hotell

Hotel Cristina er et flott hotell med fantastisk utsikt over bukten og Vesuvio. Vi fikk et rom med to dobbeltsenger med doble dyner, som umiddelbart ikke falt i god smak hos med våre to tenåringer (gutt + jente), men ble løst ved to enkle dyner til dem i stedet.
Bassenget er fint. Ikke stort, men det var rom for dem som ville ligge der.
Hotellet har transporttjeneste til Sorrento Stasjon hvor man enkelt når sentrum til fots.
Byen våkner først om kvelden, men så er det også liv i butikker og restauranter. Det anbefales å spise en kveld i Marina Grande, som til tross for navnet, er den minste havn. Vi tok en taxi ned dit, men du kan også gå via trapper fra sentrum.

Les mer

Fantastisk utsikt og servce

Hotellet lå 212 moh og hadde fantastiske fasiliteter som bassengområde og utsikt.

Les mer

Hyggelig hotell - veldig bra til prisen - men litt langt fra Sorrentos sentrum

Hotellet er nydelig - store rom - ren - hyggelig frokostbuffé og godt basseng med fantastisk service.
Du bør være klar over beliggenheten i forhold til sentrum av Sorrento. Hotellets transporttjeneste kompenserer for dette i løpet av oppholdet. Hvis du ankommer til Sorrento med tog eller båt, må du regne med ca 20-25 EUR for taxi fra havnen. Det tar ca. 25 minutter til fots. Tar du toget kan det være nyttig å gå av på stasjonen før Sorrento.

Les mer

Et funn!

Vi syntes at Hotel Cristina var en veldig positiv opplevelse og med en fantastisk beliggenhet med utsikt over Vesuv og Napoli-bukten. Bassengområdet var vidunderlig. Veldig mye for pengene, fantastisk trivelig personale, herlig frokostbuffét og rimelige middagsalternativer, gratis Wi-Fi, parkeringsmuligheter, gratis shuttle-buss til Sorrento - ja, listen over positive opplevelser kan gjøres lang. Vi var veldig fornøyde etter fem netters opphold.

Les mer

Vidunderlig, simpelthen vidunderlig

Vi ble mottatt av et smilende og hjelpsomt personale, og dette varte under hele oppholdet vårt på Hotel Christina. Personalet var bare fantastisk og sørget for at vi fikk et herlig, herlig opphold. Tusen takk for alles bidrag til at oppholdet vårt ble så bra.
Fint rom med en FANTASTISK utsikt over Napolibukten og Vesuv.
God frokost og velsmakende middag. Alltid mulig å få en drink i baren, selv sent på kveld.
Selv hunden nøt oppholdet.
Det er klart vi anbefaler Hotel Christina.

Les mer
 
search map