Hotell i Sant' Agnello i Campania

Hotel Corallo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette er et hotell som passer for deg som reiser med din bedre halvdel eller med gode venner. Herlig utsikt, god mat og avslappende atmosfære er noe av det du kan se frem til her på Hotel Corallo.

Koble av og kjenn roen senke seg

På Hotel Corallo er det lett å koble av. Her finner du en trivelig lobby med komfortable sitteplasser og store vinduspartier som fint slipper inn lyset og utsikten. Men det beste stedet å sitte er nok ute på en av terrassene, gjerne med noe godt å drikke som du bestiller i baren L'America Bar. Her kan du virkelig koble av, roe ned og bare la øynene og sinnet få hvile.

Kombiner kultur med sol og bading

Hotellet ligger i Sant' Agnello som ligger et par kilometer fra Sorrento der du kan spasere langs koselige gater og spise godt på noen av byens restauranter. Og du kan la bilen stå ettersom du som gjest har shuttleservice til Sorrento, Piazza Lauro (i høysesongen). Men du behøver ikke å reise så langt for å spise godt. Hotellet har nemlig en egen restaurant der du kan nyte godt tilberedte retter sammen med god vin, levende lys og herlig utsikt. Det vakre området byr på mange trivelige severdigheter som Capri, Ischia, Amalfikysten, Vesuv, Napoli og Pompeii. Når du har kommet deg vel hjem igjen og vil kjøle deg ned igjen kan du ta en dukkert i hotellets lille infinity-basseng, eller slikke sol på stranden La Marinella nedenfor klippene. Den er ikke så stor, men du finner også en brygge her, noe som er det vanligste ved denne dramatiske kysten. For lettest å komme deg dit kan du ta heisen ned, men hvis du er mer av den aktive typen er det trapper også. For ankomst til La Marinella betaler du en avgift, og som gjest på hotellet får du rabattert pris.

Sov godt på lyse rom

Rommene vi kan tilby deg er Classic og Superior. De er alle lyse, trivelige innredet og utstyrte med aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, safe, telefon, minibar og hårføner.

Les mer om Hotel Corallo

Les om rommene på Hotel Corallo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Corallo

Les personlige anmeldelser av Hotel Corallo som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Corallo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Corallo

Les mer
 
search map