Feriehus og hoteller i San Mauro Cilento

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

San Mauro kommune har ca. 1000 innbyggere, så det er fred og ro. Fra byen er det panoramautsikt over kysten og de omkringliggende fjellene som i hovedsak er beplantet med oliventrær.

Det er ca 10 minutter å kjøre ned til den koselige, lille havnebyen Acciaroli, som har noen gode lange sandstrender. På en klar dag kan du se så langt som til øya Capri, og selvfølgelig den vakre Amalfikysten.

San Mauro Cilento er delt i to halvdeler, Casalsottano og Casalsoprano (den lave og den høye landsbyen). Historien går tilbake til det 11. århundre. I byen er det spennende Palazzo Mazzarella som blant annet inneholder et gammelt oliventrevirke fra 1800-tallet. Byen har et koselig lite torg hvor du kan møte lokalbefolkningen. Her er en bar og en liten restaurant Il Frantoio hvor du får god lokal mat, samt at det serveres pizza bakt i en vedovn. I samme bygning finner du et lokalt kooperativ som produserer økologisk olivenolje.

Kart over San Mauro Cilento i Campania

Du kan klikke inn på kartet og få en oversikt over byen, samt hvilke ferieboliger vi kan tilby her i denne delen av Campania-regionen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ferieboliger i San Mauro Cilento

Ønsker du å tilbringe en ferie i hjertet av Cilento Naturreservat, er San Mauro Cilento et godt tilbud. Du kan raskt finne tilgjengelige hoteller, ferieleiligheter og villaer i byen ved hjelp av søkemotoren her på In-Italia Reiser. Vi har personlig valgt alle områdene og setter stolthet i å gi rettferdige boligbeskrivelser, de er objektive, slik at du får det du forventer.

Trenger du ytterligere hjelp til å sette sammen din perfekte ferie i Italia, kan du gjerne kontakte oss. Vi kan takket være vår lokale kunnskaper også gi deg tips om de beste opplevelsene i området.

Les mer om San Mauro Cilento

Sjul teksten
 
 
search map