Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Følg de brosteinsdekte og smale gatene ut til åpne plasser med folkeliv, kirker og borger. Castellabate er en liten by, men her kan dere likevel vandre i timesvis og la dere overraske av de mektige utsiktene som plutselig dukker opp mellom de historiske husene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Besøk borgen fra 1123 som byen har blitt bygget rundt, og gå for all del ikke glipp av solnedgangen fra Via Gioacchino Murat, der dere også får sett både Amalfikysten og øya Capri. Den gjestfrie lokalbefolkningen samler seg på Piazza 10 Ottobre 1123 på kveldene, så sett dere ned, nyt et herlig glass rødvin på en av restaurantene og ta del i folkelivet med utsikter over den billedskjønne Annunziata-dalen som bakteppe.

Les mer om San Marco di Castellabate

Her er flere andre innbydende restauranter der dere får smakt på lokale delikatesser, og bodene oppe ved borgen selger hjemmelagde spesialiteter som saftige paprikablandinger og pølser. Museo d'Arte Sacra inneholder religiøs kunst, og en relativt kort kjøretur unna (cirka 35 minutter) ligger Paestum med sine greske ruiner og spennende museum for de kulturinteresserte. Hopp også i bilen for å komme dere til de herlige sandstrendene i Santa Maria di Castellabate rett nede i bakken, med barnevennlige badeområder, parasoll- og solsengutleie samt flotte strandbarer der dere kan innta mektige lunsjretter. Forelsk dere i det fargerike landskapet som omringer byen da den ligger midt i Cilento Nasjonalpark, og besøk øya Licosa, der rester av romanske bygg huser noen sjeldne firfirsler som ikke finnes noen andre steder i verden.

Klare for å bestille deres ferieovernattinger i Castellabate?

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i hele Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map