Feriebolig i San Marco di Castellabate i Campania

Residence Tamara

 
Residence Tamara er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Tamara er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til San Marco di Castellabate her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I den steinkledde middelalderbyen Castellabates sentrum finner dere Residence Tamara i et nyrenovert bygg. Med kort avstand til fjellveien som fører opp til byens piazza er det lett å finne parkering - og snarveien langs de smale trappene mellom byens hus fører dere kjapt opp til den storslåtte utsiktsplassen ved borgen.

Kongelige ferieopplevelser

Ferieleilighetenes nærmeste nabo er Ristorante La Principessa, og både Residence Tamara og restauranten er oppkalt etter samme prinsesse - ikke overraskende kalt Prinsesse Tamara. Innta smakfulle måltider på den fabelaktige restauranten, drevet av overnattingsstedets eier. Velg blant dagens fangst fra havet og Cilentos tradisjonelle og saftige kjøttretter, gjerne kombinert med anerkjente viner fra Campanias berømte vindistrikt.

Les mer om Residence Tamara

Hjemmekoselig preg

Bo i hyggelige omgivelser i disse trivelig innredede leilighetene mens dere nyter avslappende dager i Cilento Nasjonalpark. Vennligst bemerk: Castellabates mange trapper egner seg dessverre ikke spesielt godt for bevegelseshemmede eller små barn.

La feriedagene begynne

Senk skuldrene i stemningsfulle omgivelser, og utvid deres kulturelle horisont med besøk til nærområdets mange historiske skatter. Tilbring late dager på sandstrendene nede i Santa Maria di Castellabate innta lekre retter på de sjarmerende restaurantene i middelalderbyen og nyt den majestetiske solnedgangen over Amalfikysten og Capri fra Castellabates berømte utkikkspunkt. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om leilighetene på Residence Tamara

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Tamara

Les personlige anmeldelser av Residence Tamara som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Tamara. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Residence Tamara

Les mer
 
search map