Hotell i San Marco di Castellabate i Campania

La Giacaranda

Utsikt over Castellabate i det fjerne Mamma Luisa Den store terrassen til rommet i eiervillaen Restauranten til venstre og annekset til høyre
 
La Giacaranda er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Giacaranda er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til San Marco di Castellabate her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Luisa har skrevet bøker og samlet materiale om kvinners stilling i det sør-italienske samfunnet og kulturen i flere tiår. Hennes arbeid har også skaffet henne flere gamle oppskrifter og tradisjoner som hun stadig tar i bruk i den koselige restauranten og på hotellet - hun leier ut det renoverte annekset og to rom i hovedhuset med hjelp fra et yngre par og en lokal jente.

Spis godt i den anerkjente restauranten

Ved døren til restauranten ser dere alle merkene fra flere forskjellige italienske restaurantguider som har anbefalt La Giacaranda og et besøk hos Luisa. Spiserommet er praktisk talt et glasshus som Luisa stadig ommøblerer slik at alle gjestene spiser sammen ved spisebordet. Luisa henter inspirasjon til måltidene fra lokale tradisjoner som har røtter i både de eksklusive spesialitetene som ble server til den nepolitanske adelen, og de enkle rettene de italienske konene tilberedte sine bønder og fiskere.

Les mer om La Giacaranda

Nyt den fredelige oasen utendørs

Slapp av i hagen der dere finner flere bord, stoler og benker både i skyggen og i solen. Innta middagen utendørs på godværsdager og beundre silhuetten av Castellabate på fjelltoppen mellom trærne og nabohusene. Dypp dere i naboens basseng (de låner det mer enn gjerne bort til Luisas gjester), eller dra til stranden i San Marco di Castellabate (ca. 2 km unna) og avkjøl dere i de salte bølgene. Her finner dere flere restauranter dersom dere ønsker en forandring fra La Giacaranda, og koselige gater dere kan vandre langs med en gelato i hånden etter middag.

Bo komfortabelt

Det er totalt 6 rom, der 4 av dem ligger i et anneks i hagen og 2 ligger i første etasje i eiervillaen. Alle rommene (unntatt ett) har egen terrasse med bord og stoler ved inngangen - gjestene i det siste rommet kan velge fritt blant bordene i hagen. De to rommene i eiervillaen kan leies samlet da begge har tilgang til en flott, lys og stor stue med kjøkken, så dere kan tilberede mat selv dersom dere ønsker det.

Bestill deres uforglemmelige opphold hos Mamma Luisa

Luisa har tilbragt mesteparten av livet sitt her i dette huset og er en fantastisk historieforteller på både italiensk, fransk og engelsk. Huset har fått sitt navn fra noen planter hun bragte med seg hjem fra Kenya da hun besøkte sin bror. Beundre den frodige hagen med et glass vin i hånden og hennes fascinerende historier i ørene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på La Giacaranda

Dobbeltrom i annekset med liten terrasse

Disse fire dobbeltrommene har inngang direkte fra hagen, kun fire trappetrinn opp og dere befinner dere på terrassen med leselampe og et bord. Rommet er innredet med et langt skrivebord, tv og dobbeltseng eller to enkeltsenger, i tillegg til et stort bad med dusj og klesskap. Rommene er også utstyrte Wi-Fi.

Dobbeltrom i eiervillaen med stor terrasse

Dette rommet ligger i første etasje i eiervillaen. Det er møblert i tradisjonell stil med dobbeltseng, klesskap og kommode, og badet består av et toalett og et badekar. Rommet har to innganger; fra hagen ved restauranten og fra andre siden av huset via den store, overbydge terrassen med bord og stoler.

Dobbeltrom uten terrasse i eiervillaen

Dette rommet ligger i første etasje i eiervillaen. Det er møblert i tradisjonell stil med dobbeltseng, klesskap og kommode, samt noen trinn opp til badet som består av et toalett og dusj. Det hører ikke noen terrasse til dette rommet, men dere kan sitte i hagen ved et av de mange bordene og stolene tilgjengelige.

Treromsleilighet i eiervillaen med 4 soveplasser og stor terrasse

Leiligheten består av en stor og lys stue med sofa, peis og kjøkken i midten, et soverom med dobbeltseng og eget bad med toalett og dusj, et soverom med eget bad med toalett og badekar samt utgang til en stor, overbygd terrasse med bord og stoler. Terrassen vender ut mot den andre siden av hagen i forhold til restauranten og er derfor helt privat.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Albergo Da Carmine

Ogliastro Marina, Campania

Casa Franca

Casal Velino, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Agriturismo La Vecchia Quercia

San Cipriano Picentino

search map