Hotell i San Marco di Castellabate i Campania

Approdo Resort Thalasso Spa

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En kystlinje omgitt av koselige landsbyer

Approdo Resort Thalasso Spa ligger i en liten landsby, typisk italiensk, midt i et av de vakreste naturområdene i Sør-Italia. Samfunnet er ikke så stort, men her er både barer og restauranter. For et større utvalg trenger du bare å kjøre langs kysten i ca 10 minutter til Santa Maria. Her finner du de fleste lokale tavernaer, butikker av ulike slag, apotek, matbutikker, frisørsalonger, vinbutikker mv. Ta også badedraktene, for mellom disse to samfunnene strekker en lang sandstrand. Et annet spennende reisemål er Agropoli, som i tillegg til havnen har et større senter med alt mulig. Det tar ca. en halv time med bil (ca. 16 km).

Det er også godt å bare bli "hjemme" for på hotellet har du tilgang til bassenget, barnebasseng, privat strand, restaurant og spa. Flott beliggenhet, fine fasiliteter, hyggelig personale, deilige sol og badetider samt flotte utfluktsmuligheter er det du kan forvente deg.

Strand, basseng og krystallklart vann

Selve hotellet dateres tilbake til 1969 og ligger i vakre naturskjønne omgivelser rett ved siden av havet og den private stranden. Her kan du ta dagen som den kommer, og den beste delen av alt er at du kan variere dagene. Du kan slikke sol ved bassengkanten hvor de yngste gjestene har sin egen del der de kan plaske rundt. Hvis du foretrekker havbris og "strand", ligger den like ved deg. Her snakker vi ikke om en langstrakt sandstrand, men om en liten strandstrimmel hvor noen av solsengene er plassert like under bassenget, og som igjen har store steiner mellom dem og det krystallklare vannet.

Les mer om Approdo Resort Thalasso Spa

Nydelig spa og morsomme aktiviteter

Hotellets SPA ligger i bygningen ved siden av hotellet, både moderne (fra 2014) og kjent i området. Her finner du blant annet. badstue og treningsrom, du kan selvfølgelig bestille massasje og andre behandlinger som du betaler på stedet. Nyhet fra 2019 er et oppvarmet saltvannsbasseng på 2500 m². I tillegg kan du spille volleyball eller delta i aerobic. Selv barna kan more seg i miniklubben for den minste (på italiensk) i juli og august. Noen aktiviteter krever klubbkort.

Nyt sjømat og fersk fisk

Når det er tid for middag, kan du prøve hotellets Donna Elvira restaurant, som åpnet dørene på 50-tallet. Selvfølgelig finner du flere godt tilberedte fiskeretter og lokale spesialiteter på menyen. Restauranten er åpen hver dag mellom kl. 20.00-22.30 (kan endres). Alternativt kan du velge en av de lokale restaurantene du finner i sentrum. Siden hotellet ligger ved siden av vannet og den lille marinaen, har du bare ca. 100 meter til de nærmeste barene. Flere steder å velge mellom har du ca. 300-500 meter unna, samt postkontorer, isbarer m.m.

Rom med utsikt

Det er totalt 77 pent innredede rom i forskjellige størrelser og kategorier. Rommene er fordelt både i hovedbygningen, men også i et tilstøtende anneks, og de fleste har havutsikt, mens noen også har balkong eller terrasse. Som minimum er det aircondition (sentralstyrt, i august mellom kl. 12.00-01.00), satellitt-TV (uten annekset), minibar, safe, wi-fi og bad med dusj/badekar og hårføner.

Les om rommene på Approdo Resort Thalasso Spa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map