Ferieovernattinger i San Marco di Castellabate

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

San Marco er en liten hyggelig by som ligger ut mot havet i den nordlige delen av Cilentos naturreservat. På kort tid kan dere kjøre herfra til Paestums arkeologiske park med de imponerende og velbevarte greske templer, og til den hyggelige Acciaroli, hvor de lokale påstår at Hemingway oppholdt seg for å skrive "Den gamle mannen og havet".

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen har utviklet seg rundt den lille havnen under det enorme fjellet, hvor middelalderbyen Castellabate og dens borg ligger. Aktivitetene her har hovedsakelig vært preget av fiske og handel av de produkter som kommer fra nærliggende gårder ved byen og fjellet. Idag finnes gode spisesteder og en hyggelig avslappet stemning i byen. I motsetning til de fleste byer ute ved havet, er det også et historisk sentrum, og hovedveien går bak byen istedet for å ligge langs ved stranden, noe som gjør byen fredligere og stemningsfull - med unntak av strømmen av ferierende italienere i august, selvsagt. Vi anbefaler å tilbringe solrike dager i de salte bølgene, og ta turen opp til utsiktspunktet ved borgen i Castellabate og nyte synet av solen som går ned bak Sorrentohalvøya og Capri ute i Middelhavet.

Les mer om San Marco di Castellabate

Bestill deres ferieovernattinger i San Marco di Castellabate

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i San Marco di Castellabate og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map