Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Avslappende ferie

San Marco di Castellabate passer deg som vil tilbringe en avslappende ferie uten for mye stress. Området er fint og stemningen er deilig komfortabel. Den lille havnen inviterer deg til flotte turer, men ellers er dette en veldig rolig liten by.

For mer liv og glade dager, besøk de nærliggende byene som Santa Maria, som ligger 4 km nord. Husk å pakke badehåndklær for mellom byene strekker det seg en fin sandstrand.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Besøg Castellabate

Nord for San Marco di Castellabate ligger Castellabate. De smale gatene i byen minner om en labyrint, og du følger dem til enden. Du kommer til både større og mindre torg med kirker, kapeller og palasser, som minner om gamle dager da byen var kjent for sin makt. I dag regnes byen som en av Italias vakreste middelalderbyer. Byens knutepunkt er Piacca 10 octobre 1123 hvor du kan nyte utsikten over Annunzia-dalen.

For de nysgjerrige reisende kan vi fortelle deg at det er en Museo di Arte Sacra (Museum for religiøs kunst), som du kan besøke lørdager og søndager mellom kl. 16:30 og 20:00. Du bør ikke gå glipp av et besøk til byen og se solnedgangen fra Belvedere di San Costabile. I byen er det restauranter, delikatessbutikker og et herlig folkeliv. De fine sandstrendene er innen rekkevidde, samt Cliento naturreservat, Padula kloster og Paestum arkeologiske område.

Les mer om San Marco di Castellabate

Sjul teksten
 
 
search map