Feriebolig i San Cipriano Picentino i Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Gjess på morgentur
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola er et hyggelig landsted som ligger i naturskjønne omgivelser, ca. 10 km fra sentrum av Salerno og ca. 7 km fra motorveien som går både nord- og sørover. Beliggenheten gjør at Villa Rizzo er et opplagt feriested, enten du skal besøke Amalfikysten, naturreservatet Cilento, de greske templene i Paestum eller Napoli, Pompeii og Vesuv.

Familien Rizzo gjennom flere generasjoner

Villaen er oppført på slutten av 1800-tallet og har vært i familien Rizzos eie i flere generasjoner. Opprinnelig var det en gård som bestod av en hovedbygning samt stall og øvrige bygninger til oppbevaring av dyrkede varer. De nåværende eierene, Lisa og Gaetano Rizzo, har valgt å åpne deres hjem for turister og har derfor nyrenovert hele gården, men de har samtidig valgt å bevare følelsen av å bo på en herskapsvilla på landet. Familien tilbyr overnatting i både dobbeltrom, Junior Suiter og leilighet.

Les mer om Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Koselig og familiær stemning

Sig. Rizzo er pensjonist, men har i en mannsalder jobbet som apoteker i Positano på Amalfikysten - en jobb som sønnen hans nå har overtatt. I forbindelsen med dette skiftet valgte foreldrene å bosette seg på familiens landsted, og de er derfor sterkt medvirkende til den meget hyggelige og familiære stemningen på stedet, som også er godt hjulpet av deres trofaste personale som både tar seg av gjester og alle dyrene, som også er med på å sette sitt preg på stedet.

Midt i en fruktplantasje

Hele området er inngjerdet, og du får adgang til deres lange innkjørsel ved å åpne en stor smijernsport. Derfra går turen opp gjennom familiens fruktplantasje, som hovedsakelig består av hasselnøttbusker, før du kommer frem til parkeringsplassen, samt de tre forskjellige bygninger som i dag utgjør Masseria della Nocciola.

De mange bygningene

I den første bygningen på venstre side rett ved parkeringsplassen finner du Villa Rizzos kontor og resepsjon i første etasje. Andre etasje er innredet med rom og Junior Suiter. På høyre side av innkjørselen ligger en rød bygning som også er innredet med rom og Junior Suiter. Rett bak den finner du hovedbygningen, som både er familien Rizzos private hjem, felles oppholdstue med peis og frokostrestaurant, som også fungerer som bibliotek. I denne bygningen er det enkelte rom, og det er bl.a. her du finner de 2 leilighetene som har privat inngang via en liten terrasse, og fra dette stedet kan du ofte se stedets påfugler på rekke og rad.

Lekker restaurant

I hovedbygningens første etasje er det en meget flott restaurant. Inntil for få år siden drev familien selv restauranten, men nå er det utleid til andre og kjøkkensjefen gjør sitt ytterste for at nettopp denne restauranten forhåpentligvis får en Michelin-stjerne i nærmeste fremtid. Restauranten er stengt på mandager, og kan også være stengt i forbindelse med private arrangementer som bryllup og andre store familiefester. Det er dessuten også mulig å delta på matlagingskurs som arrangeres etter forespørsel. I sommersesongen arrangeres det fra tid til annen jazz-konserter ved bassenget, og konsertene er også åpne for publikum utenfra.

Innsjø med gjess og basseng med utsikt

Bak bygningen er det en liten innsjø som er livlig benytte av de mange hvite gjessene du kan møte overalt på området. I umiddelbar nærhet er det også et stort svømmebasseng (badehette er påkrevd), der du får en vakker utsikt mot de omkringliggende fjellene, og mange hyggelige, små landsbyer.

Velvære-senter og spa

I februar 2009 ble dørene åpnet for det nye velvære-senteret på Villa Rizzo. Her kan alle over 18 år - og barn fra 12 år sammen med foreldre - benytte treningssenteret gratis, og mot betaling benytte saunaen, spa-mulighetene og bestille massasje.

Bo godt, enkelt og komfortabelt

Villa Rizzo tilbyr overnatting i både dobbeltrom, Junior Suiter og leiligheter. Rommene er pent, men enkelt innredet, og husets herre har selv laget de vakre sengegavlene av materialer som han har funnet i området. Rommene har aircondition, varme i de kalde periodene, Wi-Fi, telefon, satellitt-tv og privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Enkelte rom har balkong eller terrasse, men det kan ikke garanteres.

Les om leilighetene på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Les personlige anmeldelser av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Bedømmelse av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Les mer

Bedømmelse av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Les mer

Bedømmelse av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Les mer

Bedømmelse av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Les mer

Bedømmelse av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Les mer

Bedømmelse av Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Les mer
 
search map