Feriebolig i San Cipriano Picentino i Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Pris fra pr. pers
Gjess på morgentur
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola er et hyggelig landsted, som ligger i naturskjønne omgivelser og ca 7 km fra Salerno by. Beliggenheten gjør at Villa Rizzo er et opplagt feriested, enten om man skal besøke Amalfikysten, naturreservatet Cilento, det greske templet i Paestum eller Napoli, Pompei og Vesuv.

Familien Rizzo gjennom flere generasjoner

Villaen er oppført på slutten av 1800-tallet og har vært i familien Rizzos eie i flere generasjoner. Opprindelig var det en gård som besto av en hovedbygning samt stall og øvrige bygninger til oppbevaring av dyrkede varer. De nåværende eierene Lisa og Gaetano Rizzo har valgt å åpne deres hjem for turister og har derfor nyrenovert hele gården, men de har samtidig valgt å bevare den følelsen man skal ha når man bor på en herskapsvilla på landet. Familien tilbyr innkvartering i både dobbelseng, junior suite og leiligheter.

Les mer om Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Koselig og familiær stemning

Sig. Rizzo er pensjonist, men har i en mannsalder jobbet på apoteket i Positano på Amalfikysten, en jobb som sønnen hans har overtatt. I forbindelsen med dette skiftet, valgte foreldrene å bosette seg på familiens landsted, og de er derfor sterkt medvirkende til den meget hyggelige og familiære stemningen på stedet, som også er godt hjulpet av deres trofaste personal, som både tar seg av gjester og alle dyrene som er her og setter sitt preg på stedet.

Midt i en fruktplantasje

Hele området er inngjeret, og man får adgang til deres lange tilkomstvei ved å åpne en stor smijernsport. Derfra går turen opp gjennom familiens fruktplantasje, før man kommer frem til parkeringsplassen, samt de tre bygninger som idag utgjør Masseria della Nocciola.

De mange byggene

I den første bygningen på venstre side rett ved parkeringsplassen, finner man Villa Rizzos kontor og resepsjon i første etasje. Andre etasje er innredet med rom og junior suiter. På høyreside av tilkomstveien ligger en rød bygning, som også er innredet med rom og junior suite. Rett bak finner man hovedbygningen, som både er familien Rizzos private hjem, dels oppholdstue med peis og frokostrestaurant som også er et bibliotek. I denne bygningen er det enkelte rom, og det er bl.a her man finner de 2 leilighetene som har privat inngang via en liten terrasse, og fra dette stedet kan man ofte se stedets påfugler på rekke og rad.

Flott restaurant

I hovedbygningens første etasje er det en flott innredet restaurant. Inntil for få år siden drev familien selv en restaurant, men nå er det utleiet til andre og kjøkkensjefen gjør hva han kan for at stedet skal få en stjerne i Michelin i den nærmeste fremtid. Restauranten er stengt på mandager, og kan også være stengt ved andre private arrangementer.

Sjø med gjess og basseng med utsikt

Bak bygningen er det en liten sjø, som er hyppig brukt av hvit gås, som man kan møte overalt på området. I umiddelbar nærhet er det et svømmebasseng, hvor man har en fantastisk utsikt til de rundtliggende fjell med mange hyggelige landsbyer.

Spa-senter

I februar 2009 ble Spa-sentere åpnet på Villa Rizzo. Her kan alle over 18 år og barn fra 12 år sammen med foreldre, kostnadsfritt, benytte seg av treningssenteret og mot betaling kan du benytte deg av badstuen, spa-mulighetene og bestille massasje.

Villa Rizzo tilbyr innsjekk i både dobbelrom, junior suiter og leiligheter.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Le Tre Sorelle

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Anbefalinger for deg

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populært i Campania

search map