Agriturismo i San Cipriano Picentino i Campania

Agriturismo La Vecchia Quercia

Terrassen av rommene i første etasje Eksempel på rom i første etasje Terrassen av rommene i første etasje Eksempel på rom i første etasje Leiligheten i første etasje
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

De to søstrene Sikvia og Anna, som eier gården, har delt oppgavene. Silvia passer vinmarkene og vinkjelleren. Anna, sammen med min sønn og svigerdatter, ønsker gjester velkommen til gårdens få rom og forberede smakfulle retter i restauranten.

Et hemmelig feriested nær fasjonable utflukter

Her går du mellom den livlige Salerno og Amalfikysten i nord og Paestum, Castellabate og Cilento naturpark i sør. Du kan velge å oppleve de mer fasjonable gatene med verdensberømte landskap i nord eller dra vilt i Cilentos småbyer langs veier, som vil lede deg gjennom vakre og ganske ukjente landskap. Eller du kan velge å bo på gården og lytte til historiene om den lokale kulturen som Anna og hennes sønn Giovanni formidler til de reisende som velger å investere ferietiden sin på gården. Gården har også et nyttig basseng med solterrasse hvor du kan nyte det lokale klimaet, som vanligvis har en vennlig temperatur og en veldig behagelig fuktighet. Det er ikke uvanlig å spise ute fra mai til oktober.

Les mer om Agriturismo La Vecchia Quercia

Tradisjon og fantasi i restauranten

Giovannis kone brakte sin erfaring som den utdannede kokken til gården (hun ble utdannet på Accademia del Gusto i Pollenzo). Hun kommer fra Piemonte og er helt forelsket i de gode ingrediensene som familien kan dyrke selv. Hun synes å være ganske heldig da hun har flere grønnsaker i hagen enn hjemme i Piemonte, og hun elsker å eksperimentere med dem.

Få gode rom med terrasse
Rommene er romslige og hjemmekoselige. De ligger i en bygning som ligger ca. 50 meter fra restauranten, slik at du ikke blir forstyrret hvis noen velger å bli lenger ved bordet med et ekstra glass vin - og du kan ikke forstyrre noen, selv om du vil nyte en liten én etter middagen om kvelden. Alle rommene har aircondition, Wi-Fi, minibar samt - unntatt enkeltrom - enten en overbygd terrasse eller en terrasse med utsikt mot bassenget. To rom i første etasje kan slås sammen til et familierom med to bad. Det er mulighet for en ekstra seng i alle rom; ett rom har faktisk plass til to ekstra senger.

På rommene er det også et lite utekjøkken, hvor Anna fra tid til annen arrangerer middag med hjemmelaget pizza eller en felles kveld for alle gjestene. På forespørsel kan det også arrangeres kurs for både unge og voksne.

Rommene på Agriturismo La Vecchia Quercia

Dobbeltrom med overbygd terrasse (1. etasje)

Rommene i første etasje har direkte inngangen fra den overbygde terrassen, som er utstyrt med hagebord og stoler. De inneholder alle dobbeltsenger og har mulighet for en ekstra seng. De har også eget bad med toalett og dusj.

Dobbeltrom med terrasse (1. etasje)

Rommene i første etasje har alle en privat terrasse mot bassenget. Rommene er delt inn i to plan og inneholder en dobbeltseng på hemsen og en eller to ekstra senger i underetasjen.

Treroms leilighet med 4/6 sengeplasser (1. etasje med terrasse)

To rom i første etasje kan knyttes til en leilighet med stue og kjøkkenkrok. Dermed er det totalt seks sengeplasser tilgjengelig for familieleie. Fra rommene er det tilgang til den romslige terrassen som vender ut mot bassenget.

Enkeltrom (1. etasje)

Gårdens minste rom ligger i første etasje og har en fransk seng (en og en halv seng) og eget bad. Det er ingen utgang til et privat uteområde - på den annen side kan du sitte hvor som helst i hagen, der du liker deg beste.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map