Hotell i Salerno

Vinto House

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her er det et hav av gode utfluktsmuligheter

Hvis du har reist på ferie på Amalfikysten har du sikkert også vært en tur i storbyen Salerno, som ligger rett ved havet. Det er en sjarmerende by med et hyggelig, gammelt historisk sentrum, men også med en moderne bydel med et godt utvalg av butikker, restauranter og kaféer. Det er flere grønne parker og en deilig havnepromenade som du kan ta båten direkte til Amalfi og til øya Capri. Samtidig er du ikke langt fra hverken den romerske ruinbyen Pompeii eller de gamle, greske templene i Paestum, så her får du virkelig i pose og sekk.

Et hyggelig, lite B&B med gode fasiliteter

Det er ikke mange hoteller i Salerno, for det er ikke umiddelbart her de fleste velger å slå seg ned når de velger å reise på ferie i området rundt Amalfikysten. Det er egentlig ganske synd, for Salerno er en herlig by som har masse å by på både sommer og vinter. Det er nok ikke mange som vet at Salerno har en opera som fint kan måle seg med San Carlo i Napoli, eller at Salerno har en av de fineste juledekorasjonene i mils omkrets, noe som kan være kjekt p få med seg hvis du har planer om en julereise. Til gjengjeld har Salerno et godt utvalg av små Bed & Breakfasts, og Vinto House er et av de mer spesielle som ligger midt i smørøyet. Det er et helt unikt sted som er umulig å forestille seg, men ta en god titt på bildene og la deg forføre. Selv om det kun er 3 rom er det døgnåpen resepsjon, det serveres frokost, det er en hyggelig fellesstue, et felles kjøkken der du også har mulighet til å tilberede egne måltider, og det er hyggelig med stor H.

Les mer om Vinto House

Komfortable rom i en klasse for seg selv

Alle tre rom er innredet vidt forskjellige - det er faktisk ingen overdrivelse å si at de er som natt og dag. De er supersjarmerende på hver deres måter, og de har alle aircondition satellitt-tv, Wi-Fi, minibar, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Rommene på Vinto House

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map