Hotell i Salerno

Dimora Salernum

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her får du i pose og sekk - og litt til

Storbyen Salerno er som oftest ikke den de fleste tenker på når de vurderer en ferie på den guddommelig vakre Amalfikysten, men hvis du vil kombinere din ferie med shopping, gode restauranter, kulturelle innslag som Pompeii og de gamle, greske templene i Paestum, bading på lange, hvite sandstrender, seilaser langs Amalfikysten, fotturer i fjellene og kanskje et besøk på en vingård, så er Salerno faktisk et supert alternativ - og kommer du med offentlig transport kan du kjøre helt frem til døren.

Hygg deg i den private takhagen

Hvis du samtidig drømmer om å bo på et lite sted med bare 3 rom i moderne stil, å ha din egen lille balkong, men også mulighet for å hygge deg i den private "takhagen" - ja, da er Dimora Salernum B&B virkelig noe for deg. Her bor du vegg i vegg med de lokale, noe som gir en helt egen atmosfære. Samtidig har du den hyggelige byen med de mange fasilitetene, butikkene og grønne parkene rett utenfor døren, og havnen og stranden er ikke langt unna. Bussen til Amalfikysten stopper rett utenfor døren. Hva mer kan man ønske seg? Kanskje en god frokost, men det behøver du ikke å bekymre deg for, for det stiller naturligvis Dimora Salernum B&B med.

Les mer om Dimora Salernum

Her bør du være ute i god tid

Dimora Salernum B&B er en av Salernos hemmelige, små perler, og den ligger høyt på rangstigen når vi kikker på tilbakemeldinger fra tidligere gjester, og det med god grunn. For her er du ikke bare et nummer, men en del av familien, og det hyggelige og serviceinnstilte personalet gjør alt som står i deres makt for at du skal få en så god ferie som overhodet mulig. Stedet har allerede blitt så populært at du bør være ute i god tid hvis du vil være sikker på å få plass.

Komfortable rom med balkong

De tre rommene er svært pene, men forskjellig innredet, og alle er holdt i en moderne stil. Som noe helt spesielt i en storby har alle rommene en liten balkong, og de er utstyrte med satellitt-tv, telefon, safe, aircondition, minibar, vannkoker, Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Det er også mulig å benytte et strykejern og strykebrett hvis du skal være vekkreist over lengre tid.

Rommene på Dimora Salernum

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map