Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Havnebyen Salerno blir ofte oversett på vei utover Amalfikysten, noe som gjør at dere kan nyte byen uten å bli nedrent av turisthordene. Byen har mange spennende attraksjoner å skryte av, og er samtidig et fantastisk utgangspunkt for utflukter i området.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Få med dere alt den overraskende storbyen har å by på

Spaser langs den vakre havne/strandpromenaden og besøk den trivelige bykjernen som stiller med flere gode spise- og shoppingmuligheter. Eller hva med å avlegge byens marked en visit? Her kan dere snuble over all slags gode og billige funn. Vi anbefaler også å stikke innom de to turistkontorene i byen. Det ene omfatter hele regionen og ligger ved torget Piazza Flavio Gioia, og det andre har spesialisert seg på selve Salerno og ligger i hovedgaten Corso Vittorio Emmanuele i Galleria Capitol. Begge kontorene tilbyr personlig betjening, og dere kan hente diverse brosjyrer og kart over byen. Salerno er et ypperlig utgangspunkt dersom dere har tenkt dere på utflukter da den ligger like ved motorveien for som forbinder Nord- og Sør-Italia. Men gå for all del ikke glipp av den store pizza-festivalen som holdes like utenfor byen hver september. Festa della Pizza arrangeres på et stort torg, og hver kveld tennes det opp i de mange bodenes pizzaovner mens italienske artister opptrer på scenen. Bedre stemning og sør-italiensk sjarm skal man lete lenge etter.

Les mer om Salerno

Bestill deres ferieovernattinger i Salerno

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Salerno og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map