Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer og områder

Campania er en gjestfri region som kanskje er en anelse undervurdert i forhold til omgivelsene, men som gir deg unike opplevelser i verdensklasse. Vi kan jo bare starte med å nevne hovedstaden Napoli med pizza og fotball, Sorrento-halvøya, vulkanen Vesuv, ruinbyene Herculanum og Pompeii, for ikke å glemme perlen Amalfikysten. En enestående samlign av severdigheter som de fleste nasjoner ville vært misunnelige på. Og her er det hele samlet i kun én region. 

Når du reiser til Campania får du altså nok av muligheter til å få opplevelser av både panoramisk, historisk og fasjonabel karakter. Og den gode nyheten er at utvalget av feriehus er godt, flyforbindelsene er mange og været er deilig stort sett hele året. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Med fly fra Norge til flyplasser i Campania

Når du skal reise fra Norge til Campania i Italia er det naturlig å kikke mot Napoli, som har den altdominerende flyplassen i Campania - Aeroporto Internazionale di Napoli - som ligger meget tett på byen, og er det perfekte utgangspunktet for opplevelser i Campania, deriblant storbyferie i Napoli, reiser til Amalfikysten og mye mer. 

Da det i skrivende stund ikke går direktefly fra Norge til Napoli ligger det også gode muligheter i de to flyplassene i Roma; Ciampino og Fiumicino. Du kan også vurdere flyplassen i Brindisi, som har forbindelser til Norge med et enkelt skift. Salerno, som er nærmeste by til Amalfikysten, har dessuten en regional flyplass. 

Hos In-Italia kan du bestille flybilletter til Campania fra både Oslo flyplass, Bergen flyplass, Trondheim flyplass, Stavanger flyplass, Ålesund flyplass, Tromsø flyplass, Bodø flyplass, Kristiansand flyplass og Haugesund flyplass. Bestiller du ditt feriehus og flybillett til Campania samlet hos oss er din reise omfattet av Reisegaranti - og du kan til og med få med en leiebil i bestillingen din. 

>> Her kan du lese mer om å leie bil på flyplassen i Napoli

Hvor skal du bo i Campania?

Har du kun noen få dager i Campania anbefaler vi deg å innkvartere deg i Napoli, enten på et av våre mange hoteller eller i en ferieleilighet. Herfra kan du oppleve byen og ta toget til opplevelser rundt vulkanen Vesuv, og til f.eks. Pompeii. 

Har du et par uker til rådighet bør du ikke gå glipp av Amalfikysten, som er anerkjent som en av Europas vakreste kyststrekninger. Utvalget av hoteller og feriehus er stort, og reiser du til Campania utenfor sesongen er det muligheter for å få svært mye for pengene. 

Den billigste reisen til Campania

Hos In-Italia henter vi løpende de beste prisene på både feriehus, hotell, leilighet, flybilletter og leiebiler - og vi "pakker" det hele for deg i en samlet pakkereise, så du er sikret av reisegarantien. På den måten får du de billige prisene på alle elementene av reisen, sammen med den sikkerheten vi gir deg som et reisebyrå som er underlagt pakkereiseloven. 

Du kan bestille direkte - her og nå - på hjemmesiden, men har naturligvis også mulighet for å kontakte oss for hjelp til å velge den riktige sammensetningen av din reise til Campania. Vi har sendt nordmenn til Italia siden 1999 og har derfor ekspertisen til å rådgi deg. 

Mer informasjon til din reise til Campania

Campania, som ligger i den sørvestlige delen av landet mellom naboregionene Lazio, Molise, Puglia og Basilicata, er en av de mest befolkningsrike regionene i Italia med 5 869 000 innbyggere. Storbyen Napoli, som ligger i den nordvestlige delen av regionen, er regionens hovedstad med ca. 1 million innbyggere. 

Campania-regionen er spesielt kjent for sine vakre kulturlandskap og sin enestående natur slik du kan oppleve den på øya Capri, på den vakre Amalfikysten og ved vulkanen Vesuv; sine arkeologiske funn fra antikk tid, som fortidsbyene Pompeii, Herculaneum og Paestum; og for sin allsidige gastronomi, som både inkluderer noen av de mest klassiske italienske rettene (pizzaen sies f.eks. å være oppfunnet i regionshovedstaden Napoli) og mer eksotiske retter som opprinnelig kom til regionen fra andre verdensdeler og andre kulturer. 

Et av de mest populære reisemålene i regionen er den nydelige Amalfikysten, som av mange betegnes som en av Europas flotteste kyststrekninger. Her kan du ikke bare oppleve et av Italias mest spektakulære kulturlandskaper, men også en perlerekke av gamle, sjarmerende småbyer, som Ravello, Amalfi og Positano. Et annet populært reisemål er Sorrentohalvøya med utsikten over Napolibukten og vulkanen Vesuv.

Regionens berømte fortidsbyer Pompeii, Herculaneum og Paestum tilhører noen av de største arkeologiske severdighetene i Italia. Paestum byr på et praktfullt, dorisk tempel som bærer vitnesbyrd om grekernes tilstedeværelse i antikk tid; i Pompeii kan du oppleve ruinene av en romersk provinsby som ble fullstendig begravet under et katastrofalt utbrudd av vulkanen Vesuv i år 79 e.Kr.; og i Herculaneum kan du gå på oppdagelsesferd mellom ruinene av en blomstrende, romersk by, som fikk samme skjebne som Pompeii og ble begravet av aske fra Vesuvs fatale vulkanutbrudd i august 79 e.Kr. 

Og så har vi naturligvis regionshovedstaden Napoli - pizzaens hjemby og Sør-Italias hovedstad - som er en forunderlig blanding av nytt og gammelt, kaos og orden. Her kan du blant annet oppleve Italias arkeologiske Nasjonamuseum, Duomoen, Castel Nuovo, det kongelige palasset og mye mer. 

>> Få mer informasjon om en ferie i Campania her

 
search map