Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Villa Scarpariello Relais

 
Villa Scarpariello Relais er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Scarpariello Relais er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ravello her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En fantastisk beliggenhet

Hovedattraksjonen på stedet er det gamle normanniske tårnet som utgjør kompleksets sentrum med sine tre etasjer hugget inn i klippene nedenfor kystveien. Den fantastiske beliggenheten betyr at de eneste lydene du hører er bølgene som skvulper mot klippene, og at hver krok er som et eventyr fylt med billedskjønne utsikter mot havet og den imponerende kyststrekningen.

Villa Scarpariello eies i dag av Prins Luigi D'Angerio fra Sant' Agata som gjerne bor på stedet i kortere eller lengre perioder. Selve tårnet er et lite museum som rommer dokumentasjon over Scarpariellos spennende historie (tårnet er ikke åpent for stedets gjester - men man kan alltids håpe at personalet er generøse en dag).

Les mer om Villa Scarpariello Relais

Villaens historie

Villa Scarpariello har dannet rammen for mange interessante begivenheter. Det var bl.a. her den italienske kongen Vittorio Emanuele III overgav makten til sin sønn Umberto i 1944 - og det var her Jacqueline Kennedy ferierte med barna sine i 1962, og senere tok sin ektemann John F. Kennedy med tilbake til.

I dag er Villa Scarpariello innredet delvis med leiligheter, delvis med rom (se Hotel Villa Scarpariello) og styres av den samme familien som eier det nærliggende Hotel Villa San Michele. For bare noen få år siden var det hele nærmest en ruin, men ved hjelp av hardt arbeid har de lykkes med å omdanne villaen til et fantastisk ferieparadis, som samtidig har respektert stedets historie og tradisjon med den nye innredningen.

Fasilitetene

Villa Scarpariello har en liten resepsjon, parkering (på motsatt side av kystveien), svømmebasseng med havvann, mulighet for bading fra klippene, fellesterrasser der det bl.a. serveres frokost (mot betaling). Du kan leie en liten speedbåt og utforske den spennende Amalfikystens mange små strender og imponerende grotter fra sjøveien. Eller ta bilen fatt til kystlinjens nærmeste byer, Amalfi (ca. 1,5 km) og Minori (ca. 1,7 km).

Leilighetene

Alle leilighetene er utstyrte med balkong eller terrasse med havutsikt, satelitt-tv, telefon, aircondition, et bad med toalett og badekar eller dusj, samt et kjøkken med komfyr og kjøleskap. På grunn av beliggenheten er ikke Villa Scarpariello egnet for personer med bevegelsesproblemer da all transport på området foregår til fots langs små stier og trapper.

Leilighetene på Villa Scarpariello Relais

Toromsleilighet Wagner med 3 soveplasser

Wagner består av et enkeltrom og et dobbeltrom, begge med havutsikt. Det er et lite kjøkken med fire gassblusser og kjøleskap, et bad med toalett, og en liten takdekket terrasse med bord og stoler.

Toromsleilighet Suite Regina med 2 soveplasser

Suite Regina er en herlig leilighet som er innredet med mange antikviteter. Den består av en stue med peis, spisebord og utgang til en balkong med havutsikt. Det er et soverom med dobbeltseng og havutsikt, et kjøkken med lite spisebord, fire gassblusser og kjøleskap, samt et bad med dusj og toalett.

Treromsleilighet Luigi med 4 soveplasser

Luigi er en av de tre leilighetene som ligger i selve hovedbygget i fjerde etasje. Den består av en stor stue med spisebord, sofagruppe, peis og utgang til balkong med havutsikt. Det er to dobbeltrom, et kjøkken med fire gassblusser, kjøleskap, mikrobølgeovn og et lite spisebord, samt et bad med toalett og badekar.

Fireromsleilighet Elena med 5 soveplasser

Elena er en av de tre leilighetene som ligger i selve hovedbygningen i tredje etasje. Den består av en mindre stue med spisebord, sofa og utgang til balkong med havutsikt. Det er et enkeltrom med utgang til balkong med havutsikt, et dobbeltrom med utsikt og et dobbeltrom med vinduer vendt mot oppgangen. Det er et bad med toalett og badekar, samt et kjøkken med fire gassblusser og kjøleskap.

Fireromsleilighet Emanuele med 6 soveplasser

Emanuele er en av de tre leilighetene som ligger i selve hovedbygget i andre etasje. Den består av en mindre stue med spisebord, sofa og utgang til balkong med havutsikt og en mindre utendørs spiseplass. Det er tre dobbeltrom, et med balkong og utsikt, et med utsikt fra vinduene og et med vinduer vendt mot oppgangen. Det er et bad med dusj og toalett, samt et kjøkken med fire gassblusser og kjøleskap.

Sjul teksten
 
 
search map