Hotell i Ravello på Amalfikysten

Villa Piedimonte

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Villa Piedimonte ligger så å si på "toppen av verden" i fjellbyen Ravello med en fantastisk utsikt over den lille landsbyen Torello og Amalfikysten. Det tar deg bare 5-10 minutter å gå til Ravellos sentrum med domkirkeplassen og den berømte hagen i Villa Rufolo, som er noen av Ravellos hovedattraksjoner. Hvis du ønsker å besøke "uendelighetens terrasse" i Villa Cimbrone, skal du beregne 20-30 minutters naturskjønn spasertur mellom gamle villaer og med spektakulær utsikt. Begge disse panoramiske hager er åpent for publikum - mot entré, og er absolutt verdt et besøk.

Musikkens by

Ravello er en middelalderby, som også er kjent som musikkens by. Den ligger på en klippe høyt over Amalfi, og har mange sjarmerende gater, vakre hager og uforglemmelig utsikt over havet og Amalfikysten. Ravello er det perfekte stedet for en romantisk ferie, og har også et stort utvalg av gode 4- og 5-stjerners hoteller. Hvert år i sommersesongen holdes en berømt klassisk musikkfestival i Villa Rufolos hage der du har en fantastisk utsikt over kysten. Et steinkast fra hotellet finner du også byens nye landemerke: det modere auditorium, designet av den avdøde brasilianske arkitekten Oscar Niemeyer.

Utforsk Amalfikysten til fots eller med bil

Ravello er et veldig godt utgangspunkt hvis du ønsker å utforske Amalfikysten. Det er lett å komme til de berømte byene Amalfi og Positano, men også til øya Capri. Du kan velge å kjøre rundt kysten med bil, men du bør være oppmerksom på at trafikken kan være en utfordring, og det kan være vanskelig å finne parkeringsplass og så er det en del av de såkalte ZTL-soner hvor innkjøring er forbudt. Et godt alternativ kan være å reise rundt med offentlig transport, det er bussforbindelser som kjører fra Ravello til Amalfi ca. 1 gang per time. Er du av de aktive, er Ravello også det perfekte stedet å holde ferien din, for du har mulighet til å vandre rundt mellom de mange små byer. Fra Villa Piedimonte vil det for eksempel ikke ta deg mer enn en god halvtime å gå ned til byen Minori ved sjøen, men husk å ta noen gode pauser underveis, for turen er guddommelig vakker. I Minori kan du besøke den romerske villa, ta deg en svømmetur eller sitte på en liten koselig restaurant og nyte forfriskninger før turen opp igjen.

Les mer om Villa Piedimonte

Nyt fantastisk utsikt fra bassenget

Villa Piedimonte holder til i en gammel villa og tilbyr en hyggelig avslappet atmosfære, med en kort spasertur, har du et godt utvalg av både restauranter og kaféer. Fra bassenget er det en fantastisk utsikt over fjellene og Amalfikysten, så vi tipper at du kommer til å tilbringe mye tid her, så kan du selvfølgelig alltid bestille forfriskninger i baren. Det finnes flere forskjellige terrasser i området, hvor du kan nyte solen eller lese en god bok. Hotellet er innredet i moderne og minimalistisk stil, det hjelpsomme personalet er alltid klar til å hjelpe med forespørsler og spørsmål. Det er wi-fi på hele hotellet, det finnes også et begrenset antall parkeringsplasser. Skulle du ikke finne plass, er det parkeringshus under Auditoriet, som ligger ganske nær Villa Piedimonte.

Lyse og moderne rom

Villa Piedimonte har 22 moderne og relativt romslige rom i ulike kategorier, de fleste rommene har balkong eller terrrasse. Alle rommene og suitene har satellitt-TV, air condition, minibar, telefon, safe, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Noen av suitene har også jacuzzi.

Les om rommene på Villa Piedimonte

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map