Hotell i Ravello på Amalfikysten

Villa Cimbrone

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Verdens beste utsikt

Hotel Villa Cimbrone ligger på den ytterste pynten av den romantiske fjellbyen Ravello, og fra den verdensberømte "uendelighetens terrasse" er det en uforglemmelig utsikt over hele Amalfikysten. Historisk sett skal vi helt tilbake til middelalderen, men hotellet og ikke minst den deilige hagen, skyldes en engelsk adelsmann som kjøpte stedet på slutten av 1800-tallet.

Kjendisenes gjemmested

Den gangen fungerte villaen ikke egentlig som et hotell, men var et populært samlingssted for datidens berømtheter, bl.a. den berømte, britiske Bloomsbury-gruppen, som hadde medlemmer som Keynes og Virginia Woolf. En annen kjendis som fant fred og ro for datidens paparazzi i Villa Cimbrone var den legendariske skuespillerinnen Greta Garbo, og i dag kan du fortsatt bo i Greta Garbo-suiten.

Et familiedrevet hotell i 3 generasjoner

Villa Cimbrone ble deretter overtatt av den lokale familien Vuilleumier, som fortsatt bor i en del av villaen. For noen få år siden gjennomgikk bygningen en omfattende renovering, og i den forbindelse omgjorde man en del av de private rommene til hotell, slik at det i dag er 19 hotellrom. I samme forbindelse oppførte man det vakre "orangeriet", der du i dag finner hotellets hyggeligste kafé, den berømte restauranten Flauto di Pan som har havnet på Michelins verdenskart, og i tillegg ble det store svømmebassenget (ikke oppvarmet) anlagt i parken.

Les mer om Villa Cimbrone

En populær og eksklusiv bryllupsdestinasjon

I løpet av de siste årene har Ravello utviklet seg til å være en av de mest populære bryllups-destinasjonene i hele verden. Det skyldes naturligvis det faktum at den romantiske, lille byen med kun 2500 innbyggere kan skryte av ikke mindre enn fire 5-stjerners hoteller, som alle er innredet i historiske herskapsvillaer i ytterst spektakulære omgivelser. Ravello er også kontrastenes by, og det er ikke usedvanlig å oppleve den lokale gjeteren med sine sauer side om side med et landende helikopter omgitt av bevæpnede sikkerhetsfolk. Når det gjelder bryllup står Villa Cimbrone naturligvis høyt på listen over romantiske destinasjoner, men det krever en fyldig lommebok.

Edens hage

Parken som omgir Villa Cimbrone er anlagt i engelsk stil, og kan besøkes på dagtid mot betaling. Den største attraksjonen er utsikten fra den spektakulære "uendelighetens" terrasse, som får de fleste til å miste pusten. Heldigvis er mengden av turister rimelig begrenset, noe som kommer av at Villa Cimbrone ligger et godt kvarters gange fra domkirkeplassen, og med mindre du kommer med helikopter er "apostlenes hester" faktisk den eneste måten å komme seg til villaen på. Hvis du bor på hotellet har du selvfølgelig parken for deg selv både morgen og kveld.

Selv om Villa Cimbrone først og fremst er et privat hjem, og det er også den opplevelsen de ønsker å gi sine gjester, er det naturligvis også et hotell med alle de fasilitetene du kan forvente av et hotell i den kategorien. Så spør gjerne i resepsjonen hvis det er noe de kan hjelpe med. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Kommer du med bil gjør vi oppmerksomme å at det ikke er mulig å kjøre til hotellet. Mot betaling kan du parkere nær domkirkeplassen, og derfra er det ca. 15 minutters gange langs trapper og stier. Du kan eventuelt avtale med hotellet at de henter bagasjen din i deres spesialkonstruerte, lille hotellbil.

Klassiske og romslige rom

Hotel Villa Cimbrone har kun 19 rom i flere forskjellige kategorier. Rommene er meget forskjellig innredet da man har vært nødt til å respektere de gamle veggene. Det er utsikt over hagen og/eller havet, og noen få rom har egen balkong eller terrasse. Alle rommene er klassisk og elegant innredet med hovedvekt på antikviteter fra det 18. og 19. århundret, og flere rom har de originale freskene i taket. Alle rommene har aircondition, satellitt-tv, pute-meny, musikk-bibliotek, safe, minibar, gratis Wi-Fi og skrivebord. Badene er dekorerte med berømte Vietri-fliser og har toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om rommene på Villa Cimbrone

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map