Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Residence Villa Casale

Utsikt mot Villa Rufolo
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Villa Casale er et enestående med totalt 9 leiligheter (7 standard og 2 de luxe suiter), som ligger i et stort grønt område i sentrum av den berømte musikkbyen Ravello. Den stor svømmebassenget er felles for alle leiligheter, og herfra har man en enestående utsikt over havet og Amalfikysten.

For den musikalske

Ravello er sentrum for den klassiske musikken i Amalfikysten, og det arrangeres konserter flere ganger i året. Mange av disse konsertene foregår i parken Villa Rufolo, som er en av de nærmeste naboene til Villa Casale. Så i sommerperioden når det er konserter utendørs, kan man regne med gratis underholdning, uten at det er generende.

Les mer om Residence Villa Casale

Sentralt men fredelige omgivelser

Villa Casale ligger kun 100 meter fra domkirken, men til tross for den meget sentrale beliggenheten, ånder det av fred og idyll. Den store hagen er anlagt i terrasser, som forbindes med trapper, så stedet er ikke egnet for bevegelseshemmede.

Pene innrettede leiligheter

Det er en liten møblert hage/ terrasse til hver leilighet, som ligger spredt rundt i hagen. Leilighetene er pent men enkelt innredet, og hver har sitt eget individuelle preg. Noen av leilighetene ligger i selvstendige bygninger, mens andre ligger i den store villaen, som er sentrum for komplekset. Her bor også den eldre dame, som eier hele komplekset, i sommerperioden. Mot betaling kan man benytte en felles vaskemaskin. Villa Casale er inndelt i vanlige standardleiligheter, samt 2 de luxe leiligheter (se under Residence Villa Casale de luxe).

I nærhet til flere handlemuligheter

I sentrum av Ravello finnes det handlemuligheter i form av små kjøpmenn og grønthandlere. Supermarkedet finnes på vei mot Amalfi, eller i nabobyen Scala. Man kan ikke kjøre helt til leilighetene, men må berege en kort gåtur, og pga beliggenheten, kan det evt anbefales hjelp til å transportere bagasjen. Kommer man i bil, kan den parkeres på den store parkeringsplassen rett ved domkirkeplassen mot betaling. Alternativt kan man forsøke å finne plass på noen av veiene rundt i byen, hvor det ikke kreves parkeringsavgift.

Leilighetene på Residence Villa Casale

Toromsleiligheten Beethoven med 2 soveplasser

Leiligheten Beethoven ligger i villaens underetasje ved siden av Bach og Mozart, og har en stor hage, hvor man kan se fjellene. Leiligheten består av stue med bord og stoler, lite kjøkkenkrok med 4 gassblusser og kjøleskap. Stort soverom med dobbelseng samt bad med dusj og toalett.

Toromsleilighet Bach med 2/3 soveplasser

Leiligheten Bach ligger i villaens underetasje, og har terrasse med utsikt til hagen. Leiligheten består av et oppholdsrom med bord og stoler samt lite kjøkken med 4 gassblusser, brødrister og kjøleskap. Stort dobbelrom og lesehjørne, der består av lenestol , som evt kan brukes som enkelsovesofa. Det er bad med dusj og toalett.

Toromsleiligheten Mozart med 2/3 soveplasser

Leiligheten Mozart ligger i villaens underetasje ved siden av Beethoven og Bach. Det er inngang til leiligheten fra en liten terrasse, som er overdekket med en pergola bestående av kiwiplanter, og hvorfra det en deilig utsikt over kysten. Terrassen ligger over en liten sti som brukes av gående i området, og herfra er det inngang til de leiligheter, som ligger i villaens underetasje. Mozart består av et oppholdsrom med bord og stoler samt hjørne med madrass til en person, et lite kjøkkenkrok med fire gassblusser, brødrister, kjøleskap og gjastetoalett. Det er et hyggelig soverom med dobbelseng og utgang til hagen, samt bad med dusj og toalett.

Treromsleiligheten Wagner med 3/4 soveplasser

Leiligheten Wagner ligger i en selvstendig bygning, og er den leiligheten som ligger mest i sentrum av komplekset. Det er utsikt mot en felles terrasse og Villa Rufolo, samt mot svømmebassenget og Amalfikysten. Leiligheten består av et stort kjøkken/ stue med bord og stoler samt en liten sofa, en lang kjøkkendisk med 4 gassblusser, brødrister samt kjøleskap, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger (utstrekkbar), samt bad med dusj og toalett, samt et lite gjesterom med vaskemaskin.

Treromsleiligheten Chopin med 3/4 soveplasser

Leiligheten Chopin ligger i villaens mellomste etasje, og har en flott liten hage, men ingen nevneverdig utsikt. Leiligheten har stue med bord og stoler, kjøkkenniche med 4 gassblusser og kjøleskap, soverom med dobbelseng, soverom med 2 enkelsenger -uttrekkbar-, samt bad med dusj og toalett.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Le Villette

Ravello, Campania

Anbefalinger for deg

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populært i Campania

search map