Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Residence Villa Casale

Utsikt mot Villa Rufolo
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Villa Casale er et enestående med totalt 9 leiligheter (7 standard og 2 de luxe suiter), som ligger i et stort grønt område i sentrum av den berømte musikkbyen Ravello. Den stor svømmebassenget er felles for alle leiligheter, og herfra har man en enestående utsikt over havet og Amalfikysten.

For den musikalske

Ravello er sentrum for den klassiske musikken i Amalfikysten, og det arrangeres konserter flere ganger i året. Mange av disse konsertene foregår i parken Villa Rufolo, som er en av de nærmeste naboene til Villa Casale. Så i sommerperioden når det er konserter utendørs, kan man regne med gratis underholdning, uten at det er generende.

Les mer om Residence Villa Casale

Sentralt men fredelige omgivelser

Villa Casale ligger kun 100 meter fra domkirken, men til tross for den meget sentrale beliggenheten, ånder det av fred og idyll. Den store hagen er anlagt i terrasser, som forbindes med trapper, så stedet er ikke egnet for bevegelseshemmede.

Pene innrettede leiligheter

Det er en liten møblert hage/ terrasse til hver leilighet, som ligger spredt rundt i hagen. Leilighetene er pent men enkelt innredet, og hver har sitt eget individuelle preg. Noen av leilighetene ligger i selvstendige bygninger, mens andre ligger i den store villaen, som er sentrum for komplekset. Her bor også den eldre dame, som eier hele komplekset, i sommerperioden. Mot betaling kan man benytte en felles vaskemaskin. Villa Casale er inndelt i vanlige standardleiligheter, samt 2 de luxe leiligheter (se under Residence Villa Casale de luxe).

I nærhet til flere handlemuligheter

I sentrum av Ravello finnes det handlemuligheter i form av små kjøpmenn og grønthandlere. Supermarkedet finnes på vei mot Amalfi, eller i nabobyen Scala. Man kan ikke kjøre helt til leilighetene, men må berege en kort gåtur, og pga beliggenheten, kan det evt anbefales hjelp til å transportere bagasjen. Kommer man i bil, kan den parkeres på den store parkeringsplassen rett ved domkirkeplassen mot betaling. Alternativt kan man forsøke å finne plass på noen av veiene rundt i byen, hvor det ikke kreves parkeringsavgift.

Leilighetene på Residence Villa Casale

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map