Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Residence Villa Casale

Utsikt mot Villa Rufolo
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Villa Casale er et enestående med totalt 9 leiligheter (7 standard og 2 de luxe suiter), som ligger i et stort grønt område i sentrum av den berømte musikkbyen Ravello. Den stor svømmebassenget er felles for alle leiligheter, og herfra har man en enestående utsikt over havet og Amalfikysten.

For den musikalske

Ravello er sentrum for den klassiske musikken i Amalfikysten, og det arrangeres konserter flere ganger i året. Mange av disse konsertene foregår i parken Villa Rufolo, som er en av de nærmeste naboene til Villa Casale. Så i sommerperioden når det er konserter utendørs, kan man regne med gratis underholdning, uten at det er generende.

Les mer om Residence Villa Casale

Sentralt men fredelige omgivelser

Villa Casale ligger kun 100 meter fra domkirken, men til tross for den meget sentrale beliggenheten, ånder det av fred og idyll. Den store hagen er anlagt i terrasser, som forbindes med trapper, så stedet er ikke egnet for bevegelseshemmede.

Pene innrettede leiligheter

Det er en liten møblert hage/ terrasse til hver leilighet, som ligger spredt rundt i hagen. Leilighetene er pent men enkelt innredet, og hver har sitt eget individuelle preg. Noen av leilighetene ligger i selvstendige bygninger, mens andre ligger i den store villaen, som er sentrum for komplekset. Her bor også den eldre dame, som eier hele komplekset, i sommerperioden. Mot betaling kan man benytte en felles vaskemaskin. Villa Casale er inndelt i vanlige standardleiligheter, samt 2 de luxe leiligheter (se under Residence Villa Casale de luxe).

I nærhet til flere handlemuligheter

I sentrum av Ravello finnes det handlemuligheter i form av små kjøpmenn og grønthandlere. Supermarkedet finnes på vei mot Amalfi, eller i nabobyen Scala. Man kan ikke kjøre helt til leilighetene, men må berege en kort gåtur, og pga beliggenheten, kan det evt anbefales hjelp til å transportere bagasjen. Kommer man i bil, kan den parkeres på den store parkeringsplassen rett ved domkirkeplassen mot betaling. Alternativt kan man forsøke å finne plass på noen av veiene rundt i byen, hvor det ikke kreves parkeringsavgift.

Leilighetene på Residence Villa Casale

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Villa Casale

Les personlige anmeldelser av Residence Villa Casale som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Villa Casale. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 25 anmeldelser fra Residence Villa Casale

Utrolig vakker beliggende leilighet

Wagner er en fin leilighet for 3 voksne (som vi var). Hver morgen nødt vi frokosten vår i solen på terrassen med den vakreste utsikten, og da vi kom hjem etter dagens tur, var det flott å svømme i bassenget med den samme fine utsikten.

Les mer

Ravello var uslåelig!

Fantastisk by, så mye vakrere enn det er på bildene.
Vi ble helt betatt både meg og min mor.
Villa Casale var veldig koselig, perfekt med basseng, vi var helt alene i hotellområdet som også for det meste er låst så vi bekymret oss aldri for uønskede gjester.
Eneste minus var de harde sengene, da vi gikk mye hadde en god seng vært nødvendig.
Men det er det eneste minuset.
Reisemålet er uslåelig, og vi vil garantert reise tilbake.

In-Italias service var veldig så som så.
Vi prøvde å få hjelp med hvordan vi lett kunne komme til Ravello uten å betale skyhøy taxi ca. 1200 kr turen. Kundesupporten visste nesten ikke hvordan man skulle komme til Ravello med buss/tog.
Vi vet nå at man kan ta toget til Salerno og ta en SITA-buss til Amalfi og derfra en SITA-buss til Ravello.
Enkelt tur koster ca. 13 kr - BILLIG og bussene går omtrent en gang i halv timen hele dagen.

RES HIT og opplev den vakre kysten :)

Les mer

Fantastisk leilighet

Vil absolutt anbefale, og meget gjerne tilbake til byen og leiligheten.

Les mer

Perfekt beliggenhet

Vi bodde 6 dager på Residence Villa Casale. Rolig beliggenhet i Ravello og en helt fantastisk utsikt, ser akkurat ut som på bildene. Gjestfritt og velstelt, godt utstyrt kjøkken også om man vil lage egen mat. Det eneste vi kan klage på er at ventilasjonen på badet i leiligheten vår Bach var ødelagt og at det derfor hadde begynt å gro mugg over vasken.

Les mer

Godt vedlikeholdt og velholdt, fin leilighet

Utrolig høyt servicenivå fra Agenzia Sunland. Vi opplevde at kjøleskapet ikke kjølte seg riktig. Sendt SMS, de reagerte innen 10 minutter og en time senere hadde vi et nytt kjøleskap. Virkelig god service. I tillegg var agenten også tilstede ved ankomst som lovet på telefonen.
Veldig bevart og hyggelig område på hele Residence Villa Casale-området.
Parkering er dyrt i Ravello og ved Villa Casale, så du må enten betale 10 €/dag på offentlig P (hvis du finner en plass) eller gi 15 €/dag hvis du velger et privat P-selskap. Vi valgte det siste og selv om det er dyrt, virket det upåklagelig.
Leiligheten Bach er avsides som gir stille kvelder på terrassen, nydeligt.
Nydelig rent basseng, selv om det ikke var så kjølig som ønskelig.
Det var ikke lytt i eiligheten.
Veldig fint utstyrt kjøkken.

Les mer

Fantastisk

Flott sted med den vakreste utsikten og rolig. Kan lett finne på+ å komme igjen. :)

Les mer
 
search map