Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Little Dream

 
Little Dream er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Little Dream er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ravello her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Little Dream ligger omtrent 300 meter fra det stemningsfulle hovedtorget i Ravello, der dere finner flere gode restauranter og spennende småbutikker.

Lev livets glade feriedager

Leiligheten ligger i en villa som huser seks leiligheter totalt, og alle deler på stedets komfortable fasiliteter: svømmebasseng, tennisbane, grillområde og vaskeri. Vi leier kun ut én av disse leilighetene da resten er privateide, og Little Dream ligger for seg selv med privat terrasse på venstre side av svømmebassenget. Her er både parkering, bussholdeplass og alle fasilitetene innen gangavstand.

Les mer om Little Dream

Toromsleilighet Little Dream med 2/3 soveplasser:
- Leiligheten er enkelt innredet og består av en stue med spiseplass og sovesofa og en velutstyrt kjøkkenkrok med ovn, et soverom med dobbeltseng, et bad med toalett, dusj og hårføner, samt en stort og herlig terrasse innredet med hagemøbler. Leiligheten er utstyrt med aircondition og varmeanlegg.

Bestill deres terrasseleilighet i Ravello

Tilbring late dager ved bassengkanten og utforsk den trivelige byen Ravello. Slapp av på deres egen terrasse etter uforglemmelige utflukter langs Amalfikysten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map