Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Le Villette

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Le Villette ligger med gangavstand til byens hovedtorg, og dere kan velge om dere ønsker å innta måltidene deres på et av byens spisesteder eller "hjemme" før dere tar kaffen eller desserten på en av de sjarmerende kaféene.

Bo sentralt og i rolige omgivelser

Selv om leilighetene ligger i byen er det stille og fredelig her da det ikke er noen gjennomkjørselstrafikk i Ravello. Litt trafikkstøy fra veien som forbinder Amalfi og Ravello er uungåelig, da de små lokale bussene klatrer oppover den bratte fjellveien med jevne mellomrom. Men lyden er ikke sjenerende eller plagsom, bare en del av hverdagslivet. Her bor dere like ved den lille plassen Piazza Fontana, og leilighetene sprer seg nedetter fjellsidene. Dere kan benytte dere av to forskjellige innganger; en fra Le Villettes parkeringsplass (nederst) der det går heis (mellom kl. 09:00 og 18:00) opp til leilighetene, og en fra veien (øverst) der dere kommer inn i hagen. På grunn av de store nivåforskjellene anbefaler vi ikke et opphold her for bevegelseshemmede. I hagen finner dere det store svømmebassenget med barneavdeling, samt en stor terrasse og felles grill.

Les mer om Le Villette

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser:
- Leilighetene ligger enten i første etasje med terrasse eller i andre etasje med balkong (utsikt kan ikke garanteres). Komplekset består av i alt 11 leiligheter til 2/4 personer, og alle er enkelt innredet med forskjellig preg. De har en stue med tv, dobbel sovesofa og kjøkkenkrok (fire gassblusser, kjøleskap), et dobbeltrom og et bad med dusj og toalett. I første etasje er det en mindre leilighet til max. 3 personer, utstyrt med de samme fasilitetene som de andre leilighetene.

Bestill deres terrasseleilighet i Ravello

Se frem til avslappende dager på terrassen i Ravello. Utforsk Amalfikysten og returner til deres private balkong eller terrasse midt i fjellandsbyen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Little Dream

Ravello, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Anbefalinger for deg

Little Dream

Ravello, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Populært i Campania

search map