Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Le Villette

 
Le Villette er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Le Villette er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ravello her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Du bor tett på byens hyggelige torg og kan velge om du vil nyte måltidene dine på et av byens spisesteder eller spise "hjemme" og gå ut for en kopp kaffe eller en is etterpå.

Rolig beliggenhet tett på offentlig transport

Selv om leilighetene ligger i byen er det stille og fredelig da det ikke er noen gjennomkjørselstrafikk i Ravello. Litt trafikkstøy fra veien som forbinder Amalfi og Ravello er uunngåelig, da de lokale småbussene klatrer oppover den bratte fjellveien med jevne mellomrom. Men lyden er ikke sjenerende eller plagsom, bare en del av hverdagslivet. Ankommer du med lokalbussen fra Amalfi lønner det seg å gå av på holdeplassen ved siden av kirken Santa Maria Gradillo. Hvis du ankommer med bil kan du være heldig å finne plass på stedets private parkeringsplass (3-4 plasser), men dette kan ikke garanteres og plassene kan ikke reserveres. Det er offentlige parkeringsplass i nærheten (under domkirkeplassen eller under Auditoriet på Via della Repubblica), og det koster ca. 25 euro per døgn.

Les mer om Le Villette

Bo midt i byen med basseng

Leilighetskomplekset ligger tett på det lille torget Piazza Fontana, og sprer seg nedetter fjellsidene. Det er to innganger; en fra Le Villettes parkeringsplass på Viale Rimembranza (nederst) der det går heis (mellom kl. 09:00 og 18:00) opp til leilighetene, og en fra veien Viale G. d'Anna (øverst) der du kommer inn i hagen, som også huser det store svømmebassenget (åpent fra 15/5-30/9 i tidsrommet 10:00-18:00), samt en stor terrasse og felles grill. På grunn av de store nivåforskjellene anbefaler vi ikke Le Villette for bevegelseshemmede.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser:
Leilighetene ligger enten i første etasje med terrasse eller i andre etasje med balkong (utsikt kan ikke garanteres). Komplekset består av i alt 11 leiligheter til 2/4 personer, og alle er enkelt innredet med forskjellig preg. De består alle av en stue med tv, dobbel sovesofa og kjøkkenkrok (fire gassblusser og kjøleskap), et dobbeltrom og et bad med dusj og toalett.

Leilighetene på Le Villette

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Le Villette

Les personlige anmeldelser av Le Villette som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Le Villette. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Le Villette

Vi er kjempefornøyde med vårt opphold på Le Villette

Overnattingsstedet vårt lå veldig flott til med gangavstand til sentrum av den fantastisk vakre byen Ravello. Personalet var svært hjelpsomt.

Les mer

Bedømmelse av Le Villette

Les mer

Hyggelig lite sted

Le Villette er et koselig lite leilighetshotell. Det er av eldre dato, men det fungerer og det er nesten alt du trenger i leiligheten. Det kunne være fint om det var noe å slå på gassovnen med, og kanskje litt oppvaskemiddel og en børse.
Men ellers var leiligheten fin.
Når det gjelder parkering, er de også veldig fine, men jeg synes fra In-Italias side ikke er godt nok opplyst hvor man skal parkere. Følge instruksjonene må du parkere på den offentlige parkeringsplassen, selv om du har bestilt parkeringsplass!
Vi parkerte på den offentlige parkeringsplassen og prøvde å spørre oss frem hos den italienske mammaen, da vi ankom, om det kunne være riktig at vi måtte betale da vi hadde booket parkering i prisen, men vi kunne ikke helt forstå hverandre. Neste dag kontaktet jeg In-Italia, og fortalte at vi pt. på en offentlig parkering i Ravello, og det koster 24 € per dag. Hun begynner med å si at om vi har fått parkeringsplass, så er det fordi reservasjonen ikke har gått gjennom, selv om det var i papirene!
Jeg spør In-Italia om å få ordnet det, senere på dagen kommer en ung italiensk jente opp til oss og sier at vi må hente bilen og parkere på hotellets parkeringsplasser. Så vi henter bilen og betaler så ... 44 € for en halv dag! Men vi hentet bilen og parkerte den på hotellet.
Den unge jenta var så hyggelig å motregnet bytaxien når vi skulle hjemme, men jeg synest faktisk at In-Italia burde betale henne tilbake 15 € for å betale oss de resterende 29 € fordi deres instruksjoner ikke er riktige.
Men utover parkeringen og de mange penger som ble brukt på det, var Le Villette hyggelig og sjarmerende og hadde en fin utsikt :-)

Les mer

Bedømmelse av Le Villette

Les mer

Bedømmelse av Le Villette

Les mer
 
search map