Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Le Villette

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du bor tett på byens hyggelige torg og kan velge om du vil nyte måltidene dine på et av byens spisesteder eller spise "hjemme" og gå ut for en kopp kaffe eller en is etterpå.

Rolig beliggenhet tett på offentlig transport

Selv om leilighetene ligger i byen er det stille og fredelig da det ikke er noen gjennomkjørselstrafikk i Ravello. Litt trafikkstøy fra veien som forbinder Amalfi og Ravello er uunngåelig, da de lokale småbussene klatrer oppover den bratte fjellveien med jevne mellomrom. Men lyden er ikke sjenerende eller plagsom, bare en del av hverdagslivet. Ankommer du med lokalbussen fra Amalfi lønner det seg å gå av på holdeplassen ved siden av kirken Santa Maria Gradillo. Hvis du ankommer med bil kan du være heldig å finne plass på stedets private parkeringsplass (3-4 plasser), men dette kan ikke garanteres og plassene kan ikke reserveres. Det er offentlige parkeringsplass i nærheten (under domkirkeplassen eller under Auditoriet på Via della Repubblica), og det koster ca. 25 euro per døgn.

Les mer om Le Villette

Bo midt i byen med basseng

Leilighetskomplekset ligger tett på det lille torget Piazza Fontana, og sprer seg nedetter fjellsidene. Det er to innganger; en fra Le Villettes parkeringsplass på Viale Rimembranza (nederst) der det går heis (mellom kl. 09:00 og 18:00) opp til leilighetene, og en fra veien Viale G. d'Anna (øverst) der du kommer inn i hagen, som også huser det store svømmebassenget (åpent fra 15/5-30/9 i tidsrommet 10:00-18:00), samt en stor terrasse og felles grill. På grunn av de store nivåforskjellene anbefaler vi ikke Le Villette for bevegelseshemmede.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser:
Leilighetene ligger enten i første etasje med terrasse eller i andre etasje med balkong (utsikt kan ikke garanteres). Komplekset består av i alt 11 leiligheter til 2/4 personer, og alle er enkelt innredet med forskjellig preg. De består alle av en stue med tv, dobbel sovesofa og kjøkkenkrok (fire gassblusser og kjøleskap), et dobbeltrom og et bad med dusj og toalett.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map