Hotell i Ravello på Amalfikysten

Il Ducato di Ravello

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du finner gammel renovert gårdshus Il Ducato di Ravello i sentrum av byen. Det hører noen gode terrasser og grønne hager til sted, og du har en vakker utsikt over Dragedalen mot landsbyene Scala og Pontone. Her bor du bare et steinkast fra Domkirkeplassen, hvor det i tillegg til katedralen også finnes et godt utvalg av kaféer, butikker og restauranter, i tillegg til byens berømte Villa Rufolo.

Villa Rufolo har en lang historie, som kan dateres tilbake til middelalderen. Den er omgitt av en stor og svært spektakulære park som er åpen for publikum, og hvor berømte Richard Wagner lot seg inspiere til 2. akt av operaen Parsifal i 1880. Arrangementet har aldri blitt glemt, og på grunn av Wagner, er Ravello blitt utnevnt til musikkens by og sentrum for klassisk musikk i lokalområdet. Om sommeren arrangeres det store klassiske konserter på en utendørs scene nettopp i Villa Rufolos hage, og resten av året er det klassiske konserter på en mindre skala i selve villaen.

Il Ducato di Ravello er nærmeste nabo til byens største park, som ligger på en høydedrag like nedenfor Domkirkeplassen. Kommer du med bil er det er rikelig med parkeringsmuligheter, men det er ikke gratis. Det er også her byens ukentlige marked holdes hver tirsdag fra. 8-13, og det er alltid spennende å dra på shopping med de lokale husmødre.

Start dagen med en god frokost og fantastisk utsikt

Den lille Bed & Breakfast er pent, men enkelt innredet i tradisjonell stil i området. Eieren Pietro sørger for at du raskt følre deg hjemme og vil gjøre sitt ytterste for å sikre at du får en god ferie. Den gode servicen betyr at stedet allerede har mange stamgjester. Har du spørsmål om området eller utflukter, kan du selvsagt spørre i resepsjonen, men du har også Ravello turistinformasjon bare noen få skritt utenfor døren. På Il Ducato di Ravello kan du spise frokosten din på den koselige lille terrassen med utsikt over Dragedalen. I løpet av dagen du kjøper en forfriskning og et lett måltid i baren, men hvis du trenger et litt større måltid henvises du til en av de mange restaurantene. Det er gratis wi-fi på stedet, men vær oppmerksom på at det ikke alltid er på sitt beste i midten av fjellene.

Les mer om Il Ducato di Ravello

Pene og romslige rom

Det er bare 6 rom på Il Ducato di Ravello. De er alle forskjellige i størrelse og innredning ettersom de gamle veggene gir en naturlig begrensning. Rommene er ryddig og enkel med god komfort. Noen av rommene har en liten balkong, men alle har aircondition, satellitt-TV, skrivebord, minibar, safe, Wi-Fi, bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Il Ducato di Ravello

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map