Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Villa Maria

Gjestene på Villa Maria kan benytte bassenget på søsterhotellet Giordano Hygge ved bassenget på søsterhotellet Giordano.  Skal du arrangere fest kan det skje i Villa Eva, som ligger tett på Villa Maria.
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Maria ligger mindre enn 10 minutters gange fra domkirkeplassen i Ravello, som er en av de mest romantiske byene på hele Amalfikysten - ja, faktisk hele Italia. Ravello er en liten fjellby som ligger ca. 350 m.o.h. Dette gjør utsikten ned mot kysten svært imponerende, og utsikten fra Villa Maria er ikke noe unntak. Byen er gjennomskåret av smale gågater og en hel del trapper på grunn av de mange nivåforskjellene, så hvis du velger å bo i Ravello bør du være relativt god til beins.

Utsikt mot havet og landsbyene Pontone og Scala

Villa Maria ligger i en deilig hage på nordsiden av Ravello med utsikt mot landsbyene Pontone og Scala på tvers av Dragedalen. Det er det perfekte stedet for romantiske par som ønsker en avslappende ferie med høy standard. Hvis du fortsetter videre på Via Santa Chiara kommer du på noen få minutter til hagen over alle hager - nemlig Villa Cimbrone.

Klassiske utendørskonserter

Ravello er også kjent som musikkens by, og er du i byen i sommermånedene bør du ikke gå glipp av en av de store utendørskonsertene som arrangeres i hagen til Villa Rudolfo, som har inngang fra domkirkeplassen. Det er klassisk musikk i mindre målestokk flere ganger i uken hele året rundt, og disse konsertene foregår som oftest også i Villa Rudolfo, men da innendørs, og du kan nesten alltid kjøpe billetter ved inngangen.

Nyt livet på terrassen

Hotel Villa Maria ligger i en historisk villa som opprinnelig tilhørte en romersk adelsmann. I dag eies hotellet av en av de lokale fra Ravello. Stedet e ar blitt renovert flere ganger i løpet av årene, og i dag er stilen en myknet Art Deco. Både service og gjestfrihet er høy og du vil garantert føle deg som hjemme i de hyggelige omgivelsene.

Frokost med utsikt

Om sommeren serveres den deilige frokostbufféten i hagen, noe som gir deg mulighet til å nyte den enestående utsikten over Amalfikysten mens du drikker morgenkaffen din. Ikke glem å be om en ferskbrygget cappuccino fra baren - det kommer du ikke til å angre på. Hvis du ønsker fred og ro kan du alltids nyte tilværelsen på terrassen med panoramautsikt, der det er både bord, stoler og solsenger. Her kan du også få servert forfriskninger og lette snacks.

Et dypp i bassenget eller bryllup med utsikt

Hvis du får lyst på en svømmetur er du mer enn velkommen til å besøke Villa Marias søsterhotell Giordano som ligger ca. 5 minutters til fots herfra i retning domkirkeplassen. Bassenget er 10 x 20 meter stort, og det er både solsenger og parasoller til din disposisjon når du bor på Villa Maria. Det er også på Hotel Giordano du kan parkere bilen din hvis du ikke kommer med offentlig transport, og vi gjør oppmerksomme på at det ikke er mulig å kjøre helt til Villa Maria. Skal du arrangere en fest eller gifte deg kan dette finne sted på Villa Eva som ligger ved siden av Villa Maria, og der den store parken med utsikt over kysten skaper en fantastisk ramme rundt en uforglemmelig fest.

Nyt smakene fra den økologiske hagen

Villa Maria har to forskjellige barer. Én i hagen i skyggen av trærne og med en nydelig utsikt over Amalfikysten, og én i selve villaen. Restauranten i hagen er godt besøk hele sommeren gjennom, også av gjester utenfra, men det er naturligvis også en hyggelig innendørsrestaurant dersom været (mot formodning) ikke skulle vise seg fra sin beste side. De fleste av grønnsakene som benyttes i restauranten stammer fra hotellets økologiske hage som ligger et par hundre meter derfra i retning Villa Cimbrone. Tidlig om morgenen kan du oppleve gartneren pusle blant de mange plantene og høste dagens fangst. For ordens skyld gjør vi oppmerksomme på at det kan være en del gjester utenfra i utendørsrestauranten på dagtid. Om kvelden er det som oftest fred og ro, men som på de fleste andre hoteller arrangeres det private selskaper her fra tid til annen.

Les mer om Hotel Villa Maria

Elegante og romslige rom

Det er i alt 23 elegante rom og suiter på hotellet. Det er ikke mange rom som er like da dette tross alt er en gammel, privat villa. Alle rommene er innredet i klassisk stil med moderne komfort. Enkelte av rommene har en liten balkong eller terrasse, og alle er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, safe, minibar, skrivebord og eget bad med toalett, hårføner, toalettartikler og dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Villa Maria

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map