Anmeldelser av Hotel Villa Fraulo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Fraulo

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Fraulo som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Fraulo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Amalfi - bak scenen

Ønsker du å se og oppleve Amalfi - uten å bo midt i turist 'sentrum', så er et opphold i byen Ravello definitivt en anbefaling.
Byen ligger 5-6 km bak Amalfi by, ca. 350 meter over havet. Du har en super fin og usjenert utsikt over Amalfikysten i øst, blant annet. mot byene Minori og Majori. Det lokale torget er livlig besøkt av turister mellom 10 og 17, men ellers er det mest lokale som benytter seg av plassen og dens sidegaders utvalg av kafèer, restauranter, butikker og severdigheter.
Det finnes ulike fine (riktignok bratte) stier for flotte turer - blant andre ned til Amalfi by.
Byen og området rundt kan definitivt anbefales som feriemål ....

Amalfikysten som feriedestinasjon

Hotel Villa Fraulo
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Villa Fraulo
Dobbeltrom (deluxe) m. havutsikt
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map