Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Villa Fraulo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Villa Fraulo ligger i hjertet av Ravello. Det er nærmeste nabo til 5-stjerners Hotel Palumbo og byens rådhus, og ligger bare noen få skritt til byens viktigste attraksjoner som katedralen og Villa Rufolo. Hotellet ligger på en av de vakreste kystlinjene i verden, og Ravello er utvilsomt en av de mest romantiske byer på hele Amalfikysten, utsiktene er fantastisk. Hvis du velger å bo i Ravello er det en fordel å være god til beins, for det er mange trapper, selv om byen virkelig er relativt flat, men i mange nivåer.

Ravello og Hotel Villa Fraulo ligger på en fjellrygg ca. 350 meter over havet med de vakreste utsikter over blant annet byene Torello, Minori og Maiori. Ravello er kjent for sine klassiske musikkfestivaler, som blant annet finner sted hver sommer på en utendørsscene i Villa Rufolos hage. En hage som også inspirerte komponisten Wagner til 2. akt av operaen Parsifal. Det var helt tilbake i 1880, da palasset som nå huser Villa Fraulo allerede eksisterte. Villaen ble kjøpt av adelsmannen Panta Fraulo i 1908, han bodde der med sin familie til slutten av 2. verdenskrig. Villaen er fortsatt familieeid og har de siste årene gjennomgått en omfattende renovering og utvidelse, i dag tilbyr hotellet så mange som 26 rom.

Les mer om Hotel Villa Fraulo

Et hotell i mange etasjer

Hotellet er som en liten oase midt i Ravello. På grunn av den unike beliggenhet på en åsside, har hotellet inngangen gjennom to steder. Den opprinnelige inngangen til den gamle villaen ligger på Via S. Giovanni del Toro, mens den nye inngangen ligger flere etasjer lenger ned i Via Boccaccio, nær busstasjonen, tunnelen som fører inn til katedralplassen. Det er også her du finner hotellets garasje. Under den grundige renoveringen har man så langt som mulig forsøkt å bevare villaens opprinnelige sjarm. Det er videreført i den nye utvidelsen og alle gulv er selvsagt forbundet med heis.

Spis frokost med utsikt over kysten

Hotellet har en avslappet atmosfære med en god blanding av Middelhavs-sjarm tilsatt moderne komfort og ubeskrivelig utsikt over Amalfikysten. Utsikten er utvilsomt den mest åpenbare grunnen til å velge Villa Fraulo, du kan nyte alle tre måltider om dagen på en stor terrasse. Frokost serveres som en buffé, og gjennom dag kan du nyte både snacks og andre forfriskninger i baren. Middag serveres enten ute på terrassen eller i den store restauranten, som legger stor vekt på lokal mat og selvfølgelig, basert på ferske råvarer.

Infinity basseng midt i sentrum

Kommer du til Ravello for å slappe av og nyte livet, er det ikke noe problem på Hotel Villa Fraulo. Som noe helt spesielt, har de klart å få tillatelse til å bygge et svømmebasseng i sentrum av Ravello. Det er et såkalt evighetsbasseng, du kan selvsagt nyte den vakre utsikten over kysten fra komforten av din solseng. Hvis du ønsker å skjemme bort deg selv ytterligere, er det et lite velværesenter som tilbyr en badstue, avslapningsområde og ulike behandlinger og massasjer. I resepsjonen hjelper de deg gjerne med å bestille turer, transport til flyplassen og mye mer. Selvfølgelig er det wi-fi på hele hotellet, og du kan også parkere i garasjen mot et tillegg.

Moderne og elegante rom

Det er totalt 26 rom i ulike kategorier på Hotel Villa Fraulo. Rommene er både romslige og komfortable, de fleste har en balkong eller terrasse med utsikt over Middelhavet og fjellene. Alle rom har aircondition, satellitt-TV, safe, minibar, skrivebord, bad med toalett, dusj eller badekar, hårtørker og toalettartikler.

Les om rommene på Hotel Villa Fraulo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Fraulo

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Fraulo som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Fraulo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Amalfi - bak scenen

Ønsker du å se og oppleve Amalfi - uten å bo midt i turist 'sentrum', så er et opphold i byen Ravello definitivt en anbefaling.
Byen ligger 5-6 km bak Amalfi by, ca. 350 meter over havet. Du har en super fin og usjenert utsikt over Amalfikysten i øst, blant annet. mot byene Minori og Majori. Det lokale torget er livlig besøkt av turister mellom 10 og 17, men ellers er det mest lokale som benytter seg av plassen og dens sidegaders utvalg av kafèer, restauranter, butikker og severdigheter.
Det finnes ulike fine (riktignok bratte) stier for flotte turer - blant andre ned til Amalfi by.
Byen og området rundt kan definitivt anbefales som feriemål ....

Les mer
 
search map