Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Toro

Domkirkeplassen med Hotel Toro til høyre
 
Hotel Toro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Toro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ravello her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mer sentralt kan du ikke bo

På hjørnet av Ravellos domkirkeplass og den lille butikkgaten ligger et av byens koseligste og minste hotell i midten av en nydelig hage. Hagen har utsikt til nabobyen Scala og de imponerende fjellene. Hotel Toro ligger helt sentralt, slik at du er nær alt og kan gå til alle byens attraksjoner. Det betyr at det bare er noen få minutters gange til den lokale bussen som går til Amalfi hver time, men kommer du med bil, kan du parkere på den offentlige parkeringsplassen rett nedenfor domkirkeplassen (mot et gebyr), så enklere blir det ikke.

Nyt frokosten i hagen

Hotellet har vært i familien Schiavo eie i fire generasjoner og er preget av en svært personlig omsorg, spesielt Giulia, som står for den daglige ledelese føler for stedet, du vil føle deg hjemme fra første minutt. Hotellet serverer frokost i det lille koselige frokostrommet som også fungerer som hotellets bar - og i sommerperioden, kan du selvsagt også bruke den vakre hagen. Du bor et steinkast fra domkirkeplassen med de mange kaféene, så det vil være en åpenbar plass å slå seg ned, for å følge livet til den lille byen. Kan du 10 ord på italiensk, vil du raskt bli venner med lokalbefolkningen. I nærområdet er det også et veldig godt utvalg av restauranter, både med og uten utsikt, den nærmeste restauranten ligger bare noen få minutters gange fra hotellet.

Les mer om Hotel Toro

Ta en titt på den spennende gjesteboken

Hotel Toro har huset mange kjendiser opp gjennom årene. Blant annet har den berømte norske komponisten Edvard Grieg satt sin signatur i husets gjestebok og mange av musikerne som fyller Villa Rufolos hage med musikk gjennom hele året, velger å bo på hotellet på grunn av den koselige atmosfæren. Det er tilgang til hotellet fra Ravellos lille handlegate Via Roma, og siden du må forsere en del trapper for å komme til resepsjonen, er det en fordel å være rimelig god til beins.

Et koselig hotell

I tillegg til en koselige resepsjon, bar og frokostreataurant har hotell Toro også en liten stue, en terrasse, en møblert hage med parasoller og utsikt mot nabobyen Scala. Rommene er ryddig og enkelt innredet med vekt på antikviteter, i tillegg telefon og satellitt-TV, er det et bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. På Hotel Toro er det også gratis wi-fi og aircondition.

Rommene på Hotel Toro

Sjul teksten
 
 
search map