Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Parsifal

 
Hotel Parsifal er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Parsifal er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ravello her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo i en tidslomme med historisk sus

Når du trer over dørstokken på Hotel Parsifal er det som å tre direkte inn i en tidslomme. Selv når det er vindstille kan du fornemme det historiske suset rundt hvert hjørne - og dem er det mange av i det gamle klosteret. Stedets historie strekker seg helt tilbake til år 1288, og har vært et aktivt kloster i mange århundrer. Bygningene er fortsatt i kirkens eie, noe som har gjort mulighetene for å innrede et moderne hotell en smule begrenset, men man har likevel stort sett lykkes til tross for at innredningen må betegnes som spartansk.

Det har vært hotell på stedet siden 1948 og Hotel Parsifal styres av den sympatiske Mansi-familien som kommer fra Ravello, og det er ofte den eldste broren Antonio du møter i resepsjonen. Hotel Parsifal har gjennom mange år vært en favoritt blant reisende i området og har derfor mange stamgjester som også har blitt venner av familien. På taket er det en deilig solterrasse med solsenger og dusj der du kan nyte tilværelsen, samtidig som du kan la den fantastiske utsikten over nabobyen Scala, fjellene og havet ta pusten fra deg.

Les mer om Hotel Parsifal

I selve hovedbygningen finner du den lille resepsjonen, der ikke mye har endret seg siden hotellet åpnet. Det er en liten stue, bibliotek og en bar der du kan kjøpe forfriskninger i løpet av dagen. Naturlig nok er det også en svært god restaurant der du enten kan spise innendørs i kjøligere perioder, eller ute på den lille terrassen med den guddommelige utsikten - en utsikt som virkelig kan ta pusten fra deg når månen har stått opp og stjernene blinker. Vi gjør oppmerksomme på at utvalget i restauranten er begrenset i vinterperioden, og heller ikke holder helt samme standard som i høysesongen.

Maleriske omgivelser

Den gamle, pittoreske klostergårdsplassen med den lille fontenen og de mange blomstene er skjermet fra omverdenen av en høy mur, og hvis man ikke vet bedre er det fort gjort å gå forbi. Men de som har øynene med seg stopper gjerne opp og kikker nysgjerrig inn, for synet som møter deg på Hotel Parsifal er som hentet ut fra et maleri. Utsikten fra både den lille gårdsplassen, fellesterrassen og hotellets restaurant er makeløs, og her kan du fort tilbringe mange timer med å bare se og beundre. Det er heller ikke uten grunn at Hotel Parsifal har blitt det faste tilholdsstedet for mindre malergrupper, for finere motiver er vanskelig å finne. Hvis vi skrur tiden tilbake til 1890 kunne du møtt det berømte, danske malerparet P.S. og Marie Krøyer. Da var de på bryllupsreise i Ravello, og bodde litt lengre oppe i veien et par måneder, og i den perioden rakk Krøyer å male over 30 malerier som i dag kan besøkes rundt omkring på danske kunstmuseer.

Kontrastenes by

Hotel Parsifal ligger rett ved det lille torget Piazza Fontana der det er flere hyggelige kaféer med utendørs servering, og det tar kun ca. 5-10 minutter å gå til domkirkeplassen og Villa Rufolo. Det er også fra Piazza Fontana du kan gå direkte inn i det hyggelige og meget lokale området Lacco, der du bl.a. finner et lite supermarked. Fortsetter du den korte turen ut til fjellene kan du nesten ikke unngå å møte gjeterne med saueflokkene deres, eller de muldyrene som fortsatt transporterer byggemateriale rundt i området. Det er også fra Piazza Fontana veien går videre opp til tre av byens 5-stjerners hoteller, og hvis du føler for det kan vi anbefale å drikke en kopp kaffe eller et godt glass vin på en av de fine terrassene deres, for her hersker det en helt unik stemning. Du kan også være så heldig å overvære et bryllup i den lokale kirken og se de store limousinene vente på de meget prominente gjestene som ofte bor her i området. Ja, Ravello kan med rette kalle seg kontrastenes by.

Gå i kloster med en viss komfort

Det lille hotellet har kun 17 rom fordelt på forskjellige bygninger som ligger rundt klostergårdsplassen. Rommene finnes i flere forskjellige kategorier og alle er pent, men enkelt innredet med flere fasiliteter som telefon, satellitt-tv, safe, minibar og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Enkelte rom har hel eller delvis utsikt mot havet. Fra de andre rommene er det utsikt mot byen, fjellene eller klostergårdsplassen. Det er en del trapper på hotellet, så det er en fordel å være god til beins.

Spesielle tilbud

Fra november til og med mars får du én gratis overnatting hvis du bestiller minst 7 netter, og samtidig får du en gratis middag (ekskl. drikkevarer) på ankomstdagen.

Opphold på Hotel Parsifal er minimum 3 netter.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Parsifal

Les personlige anmeldelser av Hotel Parsifal som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Parsifal. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Parsifal

Magnifico!

Jeg og min mann bodde på Hotel Parsifal i 4 netter og er fantastisk fornøyde med alt. Alt stemte med beskrivelsen av hotellet på hjemmesiden. Hjelpsomt og trivelig personale, rent og pent, fantastisk miljø, omgivelser og utsikt. Hit håper vi å komme tilbake.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Parsifal

Les mer

Vurdering av Hotel Parsifal

Hotel Parsifal er et yndig sted med en fantastisk utsikt!
Men hotellet er meget gammelt og slitt! Vi bodde på rom 11! Et lite rom rett ved siden av terrassen! Ikke særlig hyggelig, men utsikten var fantastisk når vi så ut vinduet!
Badet var egnet for slanke mennesker, noe vi heldigvis er! Frokosten var deilig, ingen klager, men burde serveres på terrassen!
Vi spiste på hotellet en gang, og det var absolutt ikke spesielt godt, men smak er jo individuelt!

Les mer

Bedømmelse av Hotel Parsifal

Les mer

Bedømmelse av Hotel Parsifal

Les mer
 
search map