Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Palumbo

 
Hotel Palumbo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Palumbo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ravello her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Palumbo ligger i hjertet av den sjarmerende byen Ravello, og utsikten over havet og Amalfikysten er ubeskrivelig. Ravello er kjent som musikkens by og ligger på en fjellrygg 350 meter over havet. Byen, som bare har rundt 2000 innbyggere, er utvilsomt en av de mest romantiske på hele Amalfikysten. I tillegg til den spektakulære utsikten består byen hovedsakelig av imponerende herskapshus, fantastiske hager, koselige gågater og en ikke ubetydelig mengde trapper. Hvis du er av den romantiske typen og samtidig er ute etter et historisk og autentisk overnattingssted i toppklasse, er Hotel Palumbo et svært godt valg.

Klassisk verden

Ravello er kjent for sin klassiske musikk som kan oppleves hele året. Den mest kjente festivalen er utvilsomt den som finner sted i parken Villa Rufolo i sommermånedene juli og august. Her spiller orkestre fra hele verden på en glass-scene, som oppføres over kanten av fjellet til akkurat dette formålet, og der selve Amalfikysten utgjør et billedskjønt bakteppe.

Det er et godt utvalg av restauranter i byen og Hotel Palumbo ligger bare noen få minutters gange fra byens viktigste attraksjoner, som domkirken og Villa Rufolo.

Hage med utsikt

Hotel Palumbo er delt i to. Den opprinnelige villaen og et mer moderne tilbygg som ligger bare 20 meter unna. Beliggenheten blir ikke bedre, og hotellet har en vakker hage med praktfull utsikt over fjell og hav. Du kan nyte duften av sitrontrærne mens du inntar ditt første måltid på terrassen. I tillegg til hagen er det en fantastisk lobby og resepsjon med søyler fra blant annet de gamle, greske templene i Paestum. Det er naturligvis en hyggelig bar hvor du kan få en drink etter dagens utflukter, samt en restaurant hvor du kan nyte en middag akkompagnert av den vakre utsikten og de funklende stjernene på den sorte nattehimmelen. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet kun er fullt funksjonsdyktig i høysesongen fra mai til slutten av september, og kommer man utenfor denne perioden må det forventes av restaurant og bar kun tidvis er åpne, og at frokostbufféten vil være begrenset.

Historiens vingesus

Hotellet er fylt med antikviteter og en malerisamling som heller ikke er av nyere dato. Offisielt har Hotel Palumbo 5 stjerner, men tidens tann og det faktum at hotellet ikke har et svømmebasseng gjør at vi velger å gi det 4 fine soler. Hvis du kommer med bil, er det mulighet for å parkere i hotellets garasje mot et tillegg, men vi anbefaler sterkt at du lar hotellpersonalet ta seg av det praktiske i den forbindelse, da veien som fører opp til hotellet er veldig smal. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Les mer om Hotel Palumbo

Moderne eller antikke rom

Det er ikke mer enn 17 rom og suiter i ulike kategorier ved Hotel Palumbo og de er fordelt i de to forskjellige bygningene. I hovedbygningen har rommene blitt holdt i den opprinnelige stilen og er innredet med antikviteter, hvor noen er flere hundre år gammel. Andre rom har en mer moderne og klassisk stil, men alle har en helt spesiell karakter. Rommene har aircondition, satellitt-TV, safe, minibar og bad med toalett, hårføner, toalettartikler og dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Palumbo

Sjul teksten
 
 
search map