Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Marmorata

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Marmorata ligger ved sjøen og er derfor i utgangspunktet ikke i Ravello byen, men området Marmorata, som er en del av Ravello kommune. Hotel Marmorata er et spennende og smakfullt hotellet som er godt integrert i kyststripen, ja fakatisk så bra at du nesten får følelsen av å være ombord i et skip. Opprinnelig var hotellet en papirfabrikk som dateres tilbake til 1500-tallet.

Flott beliggenhet rett ved havet

Hotellet har felles terrasser som kan brukes av gjester til å nyte havutsikten, men det er også verdt å merke seg at Hotel Marmorata, som en av de få hotellene på Amalfikysten, har et basseng hvor en trapp også fører ned til sjøen (klipper) hvor du kan ta en dukkert.
Restauranten som ligger på hotellet, serverer primært regionale spesialiteter med vekt på tradisjon. Om sommeren kan du selvfølgelig spise på terrassen med utsikt over havet.

Les mer om Hotel Marmorata

Skjem deg selv bort

Hvis du ønsker å få brent noen kalorier, kan du benytte deg av hotellets litle treningsstudio, kanskje du også ønsker å skjemme bort deg selv med en massasje. Spør resepsjonen så bestiller de gjerne time for deg. Hvis du kommer til hotellet med bil, er det mulighet for parkering mot avgift, men du bør være klar over at både beliggenheten og pladsforholden krever at du må være en dyktig sjåfør for å unngå riper. Det er wi-fi på hele hotellet.

Maritimt inspirerte rom

Hotel Marmorata har totalt 37 rom i ulike kategorier. Flere av dem er innredet som hytter på et skip og alle har en klassisk stil. Alle rom har aircondition, wi-fi, satellitt-TV, safe, telefon, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Campania

Anbefalinger for deg

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Campania

search map