Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Graal

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Graal ligger i sentrum av den gamle middelalderbyen Ravello, som også er kjent som "musikkens by". Ravello ligger i kupert terreng på en fjellkam 350 meter over Amalfikysten og er en av områdets mest romantiske byer med hyggelige, små gater, fantastiske parker og hager, og fortryllende utsikter over Middelhavet. Det er det perfekte stedet hvis du ønsker en avslappende ferie og et komfortabelt overnattingssted med en uforglemmelig utsikt.

Musikkens by

I løpet av sommeren arrangeres det en stor utendørsfestival med fokus på klassisk musikk. Den finner sted i parken i Villa Rudolfi, som har inngang fra domkirkeplassen, og i samme anledning blir det hvert år bygget en "svevende" glass-scene så den storslåtte utsikten over Amalfikysten danner en spektakulær bakgrunnskulisse. Resten av året er det også klassiske konserter flere ganger i uken, men da i noe mindre målestokk, og som oftest innendørs i Annunziata Historic Building.

Verden ligger for dine føtter

Hotel Graal ligger som nevnt kun 2 minutters gange fra et par av byens største attraksjoner, nemlig domkirken og Villa Rudolfo, men i Ravello er alt ganske smått, så byen er lett å få oversikt over. Hvis du vil på utflukter i området er det en bussholdeplass rett ved siden av hotellet med forbindelse til Amalfi. Bussen kjører også ned til havet, men det er gjerne ikke så viktig når det er basseng på hotellet og en av verdens beste utsikter.

Familiær gjestfrihet

På 60-tallet var Hotel Graal et privat hjem, og det hele begynte med at familien leide ut deres private rom om sommeren, som et slags Bed & Breakfast. Etter noen år valgte de å bygge på, og i dag har hotellet 43 rom. Flere av familiens medlemmer bor fortsatt på hotellet, så du kommer til å møte en familie i tre generasjoner, noe som ikke er uvanlig i Ravello der de fleste hoteller har oppstått på samme måte. På hotellet er det resepsjon, oppholdsstue, bar, restaurant og svømmebasseng - og det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Basseng med panoramautsikt

Det største plusset ved Hotel Graal er nok det store svømmebassenget som ligger med en fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er både solsenger og parasoller, så det blir et opplagt sted å skjemme deg selv bort med en cocktail mens du nyter solen. Hvis du blir sulten kan du frekventere hotellets á la carte-restaurant som også har utendørsservering. Hvis du kan nøyes med en sandwich eller lette snacks kan du også benytte deg av bassengbaren som er åpen på dagtid. Om kvelden kan du naturligvis også spise i hotellets restaurant Ristoro del Moro, der du kan nyte middagen din under stjernehimmelen med samme fantastiske utsikt som fra resten av hotellet.

Hvis du kommer med bil

Hvis du kommer til Ravello med bil kan du benytte deg av hotellets private garasje mot et tillegg - så lenge det er plass. Personalet henter og bringer bilen, så det behøver du ikke tenke på. Er garasjen full er heldigvis Hotel Graal nærmeste nabo til byens nyte auditiorium, der det også er en parkeringskjeller (benyttes mot betaling).

Les mer om Hotel Graal

Rom med utsikt

Hotel Graal har i alt 43 rom i flere forskjellige kategorier, men felles for dem alle er at de har en større eller mindre balkong med utsikt over fjellene og havet. Rommene er meget forskjellige i både standard og innredning, og det er viktig å understreke at en del av rommene ikke helt lever opp til de offisielle 4 stjernene, men til gjengjeld er utsikten 7-stjerners! Som minimum har alle rommene balkong med utsikt, aircondition, satellitt-tv, minibar, safe, gratis Wi-Fi og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Hotel Graal

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Graal

Les personlige anmeldelser av Hotel Graal som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Graal. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Graal

Fantastisk beliggenhet, god service, fine rom, men litt slitte

Les mer

Bedømmelse av Hotel Graal

Les mer

Bedømmelse av Hotel Graal

Les mer

Perfekt utsikt.

Ok hotell med vennlig og imøtekommende personale.
Rommet var rent og pent, men balkongen, stolene og bordene var aldri
rene - tynt støvlag hver dag.
Frokost ALDRI sett så ille - samt veldig dårlig organisert ofte med lange ventetider på morgenkaffe/te.
Dette trenger virkelig en oppgradering.

Les mer
 
search map