Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Giordano

Restauranten på Villa Maria tilhører også hotellet Villa Eva tilhører hotellet og benyttes ofte til bryllup Mer romantisk blir det ikke
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Mer sentralt blir det ikke

Hotel Giordano er et herlig, familieeid hotell som ligger midt i sentrum av Ravello, kun et steinkast fra domkirkeplassen med de mange kaféene og Villa Rudolfo, som er kjent for de klassiske konsertene som arrangeres året rundt. Fra Hotel Giordano er det også kun en kort spasertur til søsterhotellet Villa Maria, der du finner hotellets restaurant, og til parken i Villa Cimbrone, der du får en av de mest spektakulære utsiktene i hele Italia.

Gratis parkering i sentrum av Ravello

Hotellet ligger i en gammel herskapsvilla fra 1700-tallet og er innredet med mange antikviteter. Det er en liten hage, resepsjon, en hyggelig lobby, terrasse, frokostrestaurant, bar, kongressfasiliteter og svømmebasseng med utsikt mot domkirkeplassen og nabobyen Scala. Som noe helt ekstraordinært har hotellet sin egen store og gratis parkeringsplass under den imponerende blåregnen. Hotellet har 33 rom i flere forskjellige kategorier, og Superior-rommene har balkong eller terrasse. Rommene er pent, men enkelt innredet med aircondition, minibar, satellitt-tv, telefon og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Det er Wi-Fi i alle fellesområdene.

Les mer om Hotel Giordano

Adgang til flere fasiliteter

På det nærliggende søsterhotellet Villa Maria, som ligger 5-10 minutters gange unna i retning Villa Cimbrone, kan du benytte deg av restauranten. I sommersesongen kan du nyte dine måltider utendørs i hagen med en fantastisk utsikt over Dragedalen og de små nabobyene Scala, Minuta og Pontone. Komplekset omfatter også en tredje villa som ligger rett overfor Villa Maria. Den heter Villa Eva, og benyttes mest til bryllup og andre større arrangementer som arrangeres i selve villaen eller i den store parken. Alle gjestene på Hotel Giordano er velkomne til å benytte fasilitetene alle tre steder.

Les om rommene på Hotel Giordano

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Giordano

Les personlige anmeldelser av Hotel Giordano som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Giordano. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Giordano

Les mer

Bedømmelse av Hotel Giordano

Les mer

Bedømmelse av Hotel Giordano

Les mer

Bedømmelse av Hotel Giordano

Les mer
 
search map