Hotell i Ravello på Amalfikysten

Hotel Bonadies

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Krøyers vinbar

Hotel Bonadies har en lang og bråkete historie, som går flere hundre år tilbake. Opprinnelig, har bygningene blitt brukt så forskjellige som til et kloster og utløpsted og tilbake i 1890 udødeliggjorde maleren P.S. Krøyer, den koselige vinbaren på Locanda Bonadies i en av sine verdensberømte malerier, som i dag kan beundres på Hirschsprung Collection i København. Krøyer var nemlig på bryllupsreise i Ravello med sin elskede Marie, det kom det ikke mindre enn et par og tretti malerier ut av. De bodde ikke på Hotel Bonadies, men på et nærliggende pensjonat, der de gikk ut i området med malersakene sine.

Musikkens by

Ravello er best kjent som en musikkens by hvor det blir holdt klassiske konserter året rundt. Mest kjent er utendørs sommerfestivalen, som finner sted i Villa Rufolo på Domkirkeplassen i juli og august, men velger du å bo på Hotel Bonadies, kan du derfor komme til konserten på alle tider av året, men i mindre skala.

Et familiedrevet hotell med alt

Hotel Bonadies eies av familien Carrano, det er en ekte familie hotell hvor du vil komme tett på en italiensk familie i flere generasjoner og selvfølgelig også på famliens elskede dachshund Camilla, som mener hun er den rettmessige eieren. Hotellet har inngangen fra den lille koselige Piazza Fontana, og i resepsjonen kan du ta heisen både opp og ned, hotellet er faktisk bygget på en fjellskråning. Dette betyr at det lille hotellet har ikke mindre enn 7 etasjer, og kronen på verket er den store takterrasser som du har en fantastisk utsikt og kan nyte livet i den lille jacuzzien, med mindre du velger å dyppe tærne i bassenget, noen etasjer nedenfor. Hotellet har en liten bar hvor mange av lokalbefolkningen komme og drikke sin kaffe, restauranten er også ofte brukt til private arrangementer som bursdager og bryllup.

Du kan gå til de meste

Fra hotellet kan du gå til det meste, selve katedralplassen som er byens sentrum ligger bare ca. 5 minutters gange herfra. Det går buss til Amalfi ca. en gang i timen, men hvis du er av de aktive, er det mulig at du foretrekker å gå langs de vakre turstier i fjellet. Det tar vanligvis litt under en time å gå til byene Atrani og Amalfi, så hvis bussen er forsinket, er det nesten raskere å gå, i alle fall er det virkelig vakkert. Ravello er også en av de mest romantiske byer på Amalfikysten, med store grønne parker og fantastisk utsikt. I nærheten av Hotel Bonadies finner du de prestisjetunge 5-stjerners hoteller, hvor mange av dem går for å være noen av de beste hotellene i verden.

Les mer om Hotel Bonadies

Klassiske hotellrom

Hotellets 34 rom er spredt over mange etasjer og i flere forskjellige bygninger som gjennom årenes løp har vært forbundet med hverandre, så det er vanskelig å finne to rom som er like. De er alle pent, men enkelt innredet, og hvis vi skal være ærlige, og det skal vi jo, så er det en del av dem som ikke lever opp til de 4 stjernene som hotellet offisielt har.
Rommene vender i mange forskjellige retninger og noen få har utsikt mot havet i det fjerne eller mot Scala og Dragedalen. Resten har ikke noe særlig utsikt. De fleste rommene har aircondition, safe, minibar og Wi-Fi, og absolutt alle er utstyrt med satellitt-TV, telefon og privat bad med toalett, dusj og hårføner.
NB! Vi gjør oppmerksomme på at det arrangeres mange bryllup og andre privatfester på Bonadies, som kanskje kan virke sjenerende på noen, mens andre vil oppfatte det som en gave å få lov til å oppleve hvordan italienerne holder fest.

Les om rommene på Hotel Bonadies

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Bonadies

Les personlige anmeldelser av Hotel Bonadies som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Bonadies. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Bonadies

Fantastisk utsikt og service

Hver dag ble vi fengslet av den vakre utsikten nedover kysten, den idylliske Ravello og det vennlige personalet på Hotel Bonadies. En fantastisk opplevelse.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Bonadies

Les mer

5-stjerners utsikt med 3-stjerners standard

Hotellet har en flott utsikt, bassenget er ganske lite, men rent og friskt. Rommene er enkle, men ok. Personalet var riktig, men kunne være noe mer serviceinnstilt.

Les mer
 
search map