Hotell i Ravello på Amalfikysten

Bemond Hotel Caruso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Caruso ligger i et herskapelig palass fra 1100-tallet, og har fungert som hotell siden 1893, da eieren Signore Pantaleone Caruso leide ut 5 rom i en av palassets fløyer under navnet Pensione Belvedere. Hotellet har en svært brokete, men samtidig veldig interessant historie, og hvis veggene kunne snakke ville du nok fått høre litt av hvert.

Historisk sus

Gjestebøkene snakker heldigvis tydelig nok uten hjelp fra veggene, og forteller om berømte gjester fra hele verden, deriblant Silvio Berlusconi, svimlende rike russiske oljemagnater og amerikanske presidenter. Men palasset har også hatt en helt annen funksjon, nemlig som oppholdssted for de allierte troppene etter deres landgang i Salerno-bukta i 1943. En historie som de lokale ravelleserne fremdeles gjerne deler med dem som vil høre.

Les mer om Bemond Hotel Caruso

Fugl Føniks

I 2006 gjenåpnet hotellet etter en meget gjennomgående og sårt tiltrengt renovering, og i dag er det i tipp topp stand. Arkitektene har heldigvis jobbet med ærbødig respekt for stedets historie, så de gamle freskene i flere av takene har blitt bevart, og det samme gjelder den herskapelige stilen som gjennomsyrer hele hotellet.

Et basseng helt utenom det vanlige

Hotel Carusos park "Belvedere" var også forfalt, men har nå fått et løft av de virkelig store, og ytterst på spissen finner du et av de flotteste infinity-bassengene vi har sett. Det er oppvarmet og kan dermed også brukes i yttersesongene - og bildene snakker virkelig for seg selv.

Her tror man ikke sine egne øyne

Hotel Caruso ligger øverst i Ravello, og du passerer det hyggelige, lille torget Piazza Fontana før du ankommer selve palasset, som ligger overfor kirken San Giovanni, som danner rammen for mange av de eventyrlige bryllupene Ravello er så kjent for. Hotel Caruso benyttes også iblant til særlig spektakulære brylluper, der et av de mest fasjonable har vært et russisk bryllup der det ble fløyet inn 10 000 hvite roser med helikopter bare for å lage selve bryllupsportalen i hagen - og resten kan du sikkert tenke deg til.

Hotellet med alt

Hotellet har selvfølgelig alle fasilitetene man kan forvente av et sted med denne standarden, bl.a. en stor resepsjon, lounge, butikk, en veldig hyggelig bar, flere gode restauranter, deilige stuer, en fantastisk hage, eksklusive terrasser, oppvarmet infinity-basseng, fitnessenter m.m. - og ikke minst; en helt uforglemmelig utsikt over havet og en av de vakreste kystlinjene i verden, Amalfikysten.

Bo med stil

Både rommene og suitene er hele opplevelser i seg selv - og finnes i mange variasjoner og prisklasser, men vi må uansett slå fast at det ikke er billig å bo på Hotel Caruso. Alle de 50 rommene og suitene er smakfullt innredet i klassisk stil, og har telefon, internettilgang, satellitt-tv med dvd-spiller, safe, minibar, aircondition og bad med dusj og/eller badekar, hårføner og toalett. Suitene har også boblebad. Rommene vender enten mot byen og fjellene, eller mot Amalfikysten og havet, og enkelte har privat balkong, terrasse eller hage.

Les om rommene på Bemond Hotel Caruso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map