Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Balcone Casa Rossa

 
Balcone Casa Rossa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Casa Rossa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ravello her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I Balcone Casa Rossa får dere det beste fra begge verdener. Leiligheten ligger i et rolig område med en slående havutsikt, samtidig som det er kun 1 km til den livlige musikkbyen Ravello. La leiebilen stå gratis ved veien, ca. 50 trappetrinn over leiligheten, og ta beina fatt inn til fjellandsbyen, der dere for øvrig også kan hoppe på de lokale bussene ned til den større feriebyen Amalfi ved kysten.

La feriedagene begynne

Leiligheten er lys og smakfullt innredet med en blanding av antikviteter og moderne møbler. Langs hele bygningen løper en 15 m² stor, overbygd og smal balkong der dere kan se utover vinrankene og sitronlundene helt ned til kystbyene Minori og Maiori, for ikke å glemme det vakre blå havet som blandes med den skyfrie himmelen. Herfra er det kun 300 meter til et lite torg med to restauranter og et par daglivarebutikker. Fortsett omtrent 300 meter videre til Ravello sentrum der den folkelige atmosfæren preger de sjarmerende restaurantene, barene, kaféene, isbodene og de mange forskjellige butikkene.

Les mer om Balcone Casa Rossa

Fireromsleilighet med 4/5 soveplasser (m/ balkong & havutsikt):
- Leiligheten er 90 m² stor, og består av en lys stue med spiseplass, sofasalong med tv og vinduer fra tak til gulv (fungerer som skyvedører ut til balkongen), et separat kjøkken (ovn, fire gassblusser, kjøleskap/frys, brødrister, vannkoker, oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng (130 cm) med tilhørende bad med toalett og dusj, et soverom med to enkeltsenger (80 cm) og adgang til balkong, et lite soverom med sovesofa til en person og adgang til balkong, samt et bad med badekar og toalett. Det er også et vaskerom med vaskemaskin og håndvask.

Bestill deres utsiktsleilighet i fjellsiden

Se frem til uforglemmelige dager ved Italias vakreste kystlinje, og til å utforske den trivelige lille byen Ravello. Våkne opp til en asurblå utsikt og nystekte croissanter fra en av byens kaféer. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Balcone Casa Rossa

Les personlige anmeldelser av Balcone Casa Rossa som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balcone Casa Rossa. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Balcone Casa Rossa

Les mer
 
search map