Anmeldelser av Terrazza Antico Seggio

 
Terrazza Antico Seggio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Antico Seggio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Praiano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Terrazza Antico Seggio

Les personlige anmeldelser av Terrazza Antico Seggio som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Antico Seggio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.
Mari og rejseselskab fra Bergen i Norge boede på Terrazza Antico Seggio i Praiano fra d. 10. til d. 17. juli 2010 og tog på Bådudflugter på Amalfikysten & Capri på Amalfikysten fra d. 15. til d. 15. juli 2010.

Først og fremst ønsker jeg å takke for god og rask service i tiden før vi reiste.
Vi er meget fornøyd med vårt opphold i Praiano på Amalfi Kysten. Byen og området var veldig fint. Praiano var en rolig by - midt i mellom andre byer med mer liv. Det passet oss meget godt. Leiligheten vi leide levde opp til våre forventninger. Det var en koselig leilighet oppe i fjellsiden. Noe bratt hjem fra stranden og byen, men det gikk buss til rett utenfor døren, så da kunne vi velge.
Huseier bodde rett over gaten og kom umiddelbart om vi hadde noen spørsmål. Personalet som ønsket oss velkommen var også meget hyggelig.
Ellers var båtturen vi bestilte gjennom dere til Capri veldig bra. Han som kjørte oss var veldig hyggelig, og fleksibel.

Tusen takk for en fin opplevelse av Amalfi kysten! Vi er meget fornøyd med den service dere har gitt.
Vi kommer garantert til å bruke dere ved vår neste Italia-tur også.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 4 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map