Feriebolig i Praiano på Amalfikysten

Terrazza Antico Seggio

 
Terrazza Antico Seggio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Antico Seggio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Praiano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Antico Seggio ligger i en bratt åsside. Huset har en stor møblert terrasse hvor man kan nyte sine måltider og bare underkaste seg den fantastiske utsikten. Stranden ligger kun 5 minutters kjøretur unna.

Det er også privat garasje (mot betaling) og bussholdeplass i gangavstand. Det er regelmessig bussforbindelse mellom Praiano og Positano, hvor man kan gå ombord ferjene til Capri, Napoli og Amalfi. Det anbefales sterkt å bruke offentlig transport fordi det er både dyrt og vanskelig å parkere i kystbyene. Bare 10 minutters gange fra huset finner man mange barer, restauranter og butikker.

Les mer om Terrazza Antico Seggio

Treromsleilighet med 4 soveplasser (med terrasse med havutsikt):
- Huset er romslig med terrakotta gulv og høyt til taket. Ved inngangen kommer du inn en stor L-formet stue /oppholdsrom med doble franske dører ut til terrassen. Kjøkkenet er lite, men godt og funksjonelt. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr med stekeovn og kjøle/fryseskap. På baksiden av huset ligger det store soverommet, med franske dører som fører ut på en liten balkong med utsikt over veien. Rommet har eget bad med dusj. Fra spiseområdet leder en dør inn til et lite dobbeltrom med skråtak og et bad med vaskemaskin. Det er også TV (kun med italienske kanaler), aircondition /oppvarming, som avregnes etter forbruk.

Sjul teksten
 
 
search map