Anmeldelser av Hotel Villa Bellavista

 
Hotel Villa Bellavista er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Bellavista er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Praiano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Bellavista

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Bellavista som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Bellavista. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

En ukes opphold på Hotel Villa Bella Vista

Fint hotell, supre rom etter å ha flyttet den andre dagen fra rom uten havutsikt. Det kan godt være behov for parasoll på balkongen/altanen ettersom solen kan være veldig varm i løpet av dagen. Rengjøring toppen, middag utmerket. F.s.v. frokosten kunne hatt bedre brød (mer friskt og grovt) enn toastbrød.
Det mest imøtekommende personalet var rengjøringspersonalet. Eiere/familie av hotellet kunne ha vært mer åpen med smil/vennlighet.
Svært lite basseng. Ikke mye plass og få solsenger hvor noen få kan plasseres med solen, i skyggen av de store trærne.

Amalfikysten som feriedestinasjon

Største opplevelsen tur på "Gudenes sti" og den storslåtte naturen. Man bør være klar over at det er mange trapper overalt, mye og stor trafikk og ikke et billig område. Turistkontoret i byen var ikke særlig imøtekommende. "Hva ville vi egentlig der?". De selger ikke området og var ikke mye til hjelp.

Hotel Villa Bellavista
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Hotel Villa Bellavista
Dobbeltrom med hel eller delvis havutsikt (ink. frokost)
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2017
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map