Hotell i Praiano på Amalfikysten

Hotel Villa Bellavista

Pris fra pr. pers
Kirkeplassen i Praiano
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

For en utsikt

Selv om beliggenheten og utsikten over Amalfikysten er så fortryllende at alle vil elske den, er det greit å vite at Hotel Villa Bellavista ligger i en fjellside høyt over havet. Det er ikke et lite antall trapper du må forsere før du kan gjøre din entré på det hyggelige, familieeide hotellet. Derfor er det viktig å understreke at hotellet under ingen omstendigheter kan anbefales hvis du er dårlig til beins. Det kan også være en god idé å pakke i en ryggsekk i stedet for en koffert. Når det er sagt kan vi fokusere på alt det positive med Hotel Villa Bellavista. Hotellet ligger i byen Praiano mellom Amalfi og Positano. Praiano er ikke så berømt som de fleste andre byene langs den verdenskjente kystlinjen, noe som betyr at prisnivået er litt lavere og at det ikke er så mange turister her til tross for at det ligger en del både større og mindre hoteller i byen. Byen strekker seg ut over et forholdsvis stort område, og har en pent utvalg av gode restauranter, samt en idyllisk, liten strand som kan nås via trapper.

Mange utfluktsmuligheter både på land og til vanns

Hvis du er av den aktive sorten og reiser på ferie for å gå på turer, er Praiano et svært godt utgangspunkt. Her er det bl.a. mulig å komme seg til den berømte turstien "Gudenes sti" direkte fra Praiano, men det krever at du er i god form da det er ganske mange trapper. Selv om Praiano ligger på en klippekyst er det flere små strender i nærheten. Noen kan nås til fots mens andre krever at du tar lokalbussen som følger kystveien, og som forbinder byene Positano og Amalfi. Flere av strendene langs kysten har egen restaurant eller strandbar. Hotellet kan også hjelpe deg med å organisere båtturer til bl.a. Capri eller den lokale grotten Grotta dello Smeraldo.

Solnedgang fra terrassen

Posisjonen og utsikten fra Hotel Villa Bellavista er den best tenkelige. Forestill deg å våkne opp og begynne dagen med frokost på terrassen, der du kan nyte dagens første cappuccino mens du forføres av utsikten og lyden av bølgene som rammer klippene langs kysten fortryller ørene dine. Hvis du har bruk for en avslappende dag kan du nyte tilværelsen på en solseng ved det lille bassenget. Vi gjør oppmerksomme på at bassenget er stengt i siestaen fra kl.13-16. Hvis det blir varmt kan du alltids hente en forfriskning i baren, som også serverer lette snacks. Du kan nyte både solnedgangen og måltidene dine på terrassen, og menyen består som oftest av lokale spesialiteter som fisk, kjøtt, pasta og salat. Terrassen er åpen til sent på kvelden så her kan du også nyte en god-natt-drink. Hvis du kommer med bil er det greit å vite at det ikke er mulig å kjøre helt til hotellet, og at parkering i høysesongen kan være relativt vanskelig, så du må gjerne noen hundre meter bort for å finne plass. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Les mer om Hotel Villa Bellavista

Lyse rom i Amalfi-stil

Hotel Villa Bellavista har 20 rom i forskjellige kategorier som alle er pent, men enkelt innredet i de typiske fargene for Amalfikysten. Du kan velge mellom rom til to eller helt opp til fire personer. Alle rommene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, safe og de fleste har balkong eller terrasse med havutsikt. Det er bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Graal

Ravello, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Anbefalinger for deg

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Leopold

Moneglia, Liguria

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Campania

search map