Hotell i Praiano på Amalfikysten

Hotel Villa Bellavista

<p>Kirkeplassen i Praiano</p>
 
Hotel Villa Bellavista er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Bellavista er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Praiano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

For en utsikt

Selv om beliggenheten og utsikten over Amalfikysten er så fortryllende at alle vil elske den, er det greit å vite at Hotel Villa Bellavista ligger i en fjellside høyt over havet. Det er ikke et lite antall trapper du må forsere (ca. 100), før du kan gjøre din entré på det hyggelige, familieeide hotellet. Derfor er det viktig å understreke at hotellet under ingen omstendigheter kan anbefales hvis du er dårlig til beins. Det kan også være en god idé å pakke i en ryggsekk i stedet for en koffert. Du kan imidlertid også velge en litt lengre vei med utgangspunkt i kirken, da er antall trapper mindre. Når det er sagt kan vi fokusere på alt det positive med Hotel Villa Bellavista. Hotellet ligger i byen Praiano mellom Amalfi og Positano. Praiano er ikke så berømt som de fleste andre byene langs den verdenskjente kystlinjen, noe som betyr at prisnivået er litt lavere og at det ikke er så mange turister her til tross for at det ligger en del både større og mindre hoteller i byen. Byen strekker seg ut over et forholdsvis stort område, og har en pent utvalg av gode restauranter, samt en idyllisk, liten strand som kan nås via trapper.

Mange utfluktsmuligheter både på land og til vanns

Hvis du er av den aktive sorten og reiser på ferie for å gå på turer, er Praiano et svært godt utgangspunkt. Her er det bl.a. mulig å komme seg til den berømte turstien "Gudenes sti" direkte fra Praiano, men det krever at du er i god form da det er ganske mange trapper. Selv om Praiano ligger på en klippekyst er det flere små strender i nærheten. Noen kan nås til fots mens andre krever at du tar lokalbussen som følger kystveien, og som forbinder byene Positano og Amalfi. Flere av strendene langs kysten har egen restaurant eller strandbar. Hotellet kan også hjelpe deg med å organisere båtturer til bl.a. Capri eller den lokale grotten Grotta dello Smeraldo.

Solnedgang fra terrassen

Posisjonen og utsikten fra Hotel Villa Bellavista er den best tenkelige. Forestill deg å våkne opp og begynne dagen med frokost på terrassen, der du kan nyte dagens første cappuccino mens du forføres av utsikten. Hvis du har bruk for en avslappende dag kan du nyte tilværelsen ved det lille bassenget. Vi gjør oppmerksomme på at bassenget er stengt i siestaen fra kl.13-16, samt at dert er veldig lite. Det er også omgitt av trær, det er derfor ikke mye sol som trenger ned. Hvis det blir varmt kan du alltids hente en forfriskning i baren, som også serverer lette snacks. Du kan nyte både solnedgangen og måltidene dine på terrassen, og menyen består som oftest av lokale spesialiteter som fisk, kjøtt, pasta og salat. Terrassen er åpen til sent på kvelden så her kan du også nyte en god-natt-drink. Hvis du kommer med bil er det greit å vite at det ikke er mulig å kjøre helt til hotellet, og at parkering i høysesongen kan være relativt vanskelig, så du må gjerne noen hundre meter bort for å finne plass. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Les mer om Hotel Villa Bellavista

Lyse rom i Amalfi-stil

Hotel Villa Bellavista har 20 rom i forskjellige kategorier som alle er pent, men enkelt innredet i de typiske fargene for Amalfikysten. Du kan velge mellom rom til to eller helt opp til fire personer. Alle rommene er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, safe og de fleste har balkong eller terrasse med havutsikt, men det er også rom med vindu mot hagen. På grunn av de mange trærne og buskene rundt hotellet kan sjøutsikten begrenses i flere rom. Det er bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Hotel Villa Bellavista

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Bellavista

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Bellavista som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Bellavista. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

En ukes opphold på Hotel Villa Bella Vista

Fint hotell, supre rom etter å ha flyttet den andre dagen fra rom uten havutsikt. Det kan godt være behov for parasoll på balkongen/altanen ettersom solen kan være veldig varm i løpet av dagen. Rengjøring toppen, middag utmerket. F.s.v. frokosten kunne hatt bedre brød (mer friskt og grovt) enn toastbrød.
Det mest imøtekommende personalet var rengjøringspersonalet. Eiere/familie av hotellet kunne ha vært mer åpen med smil/vennlighet.
Svært lite basseng. Ikke mye plass og få solsenger hvor noen få kan plasseres med solen, i skyggen av de store trærne.

Les mer
 
search map