Hotell i Praiano på Amalfikysten

Hotel Onda Verde

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Senk skuldrene til lyden av bølgene som ruller innover stranden og klippene nedenfor hotellet, og beundre den praktfulle utsikten over det asurblå havet og den imponerende kystlinjen.

Bo blant klippene

Da hotellet er bygget inn i fjellet ser dere utover havet fra alle kanter, og utsiktene over Amalfikysten er ubeskrivelige. Nyt de majestetiske soloppgangende og romantiske solnedgangene, og bli tatt godt vare på av det oppmerksomme personalet på det familiedrevne hotellet. Familien Milano har drevet hotellet i tre generasjoner og har all grunn til å være stolte av det.

Les mer om Hotel Onda Verde

Smak på lokale spesialiteter

All den friske luften kan gjøre hvem som helst sultne, og heldigvis kan sulten stilnes på Hote Onda Verdes egen restaurant - som faktisk er å finne i flere anerkjente restaurantguider. Dens elegante dekór komplimenteres av det krystallklare dagslyset som siver inn gjennom de mange vinduene, og her kan dere spise både innendørs og utendørs på den panoramiske terrassen. Fra resepsjonen går det en sti ned til rommene som sprer seg ut langs klippene.

Tilbring dagene på stranden

Rett nedenfor hotellet finner dere en herlig offentlig strand som kan når via en 100-meter lang sti. Lei solsenger og parasoller, og kjøp forfriskninger i den lille baren. Herfra kan dere hoppe ombord i vanntaxier som frakter dere til andre strender, eller hva med en båttur langs kysten så dere får sett den dramatiske og fortryllende kystlinjen fra en annen vinkel.

Bo komfortabelt med havutsikt

Hotellet har 25 rom, som alle er litt forskjellige. De er utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satelitt-tv, minibar, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Alle rommene har havutsikt, og romtypen avhenger av størrelsen på det private uteområdet - jo mindre areal, jo lavere pris. Standardrommene har ikke noe uteområde, de har enten vinduer eller fransk balkong. Selv om det er noen få rom som har mulighet for å gjeste opptil fire personer (dobbeltseng og køyeseng), mener vi at hotellet egner seg best for voksne og ikke for barnefamilier. Grunnen er at det er begrenset med aktiviteter for barna på hotellet, og den nærliggende stranden er ikke spesielt barnevennlig.

Opplev god service og hjertevarm gjestfrihet

Engelskkunnskapene til personalet i resepsjonen er gode, og de hjelper dere gladelig med å arrangere utflukter eller andre behov dere skulle ha. La dere smitte av entusiasmen til unge Francesco Milano, og forelsk dere i dette herlige hotellet. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Hotel Onda Verde

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Onda Verde

Les personlige anmeldelser av Hotel Onda Verde som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Onda Verde. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Onda Verde

Fantastisk vakkert sted

Et supert hyggelig sted med en utrolig vakker beliggenhet over Amalfikysten og det vakre blå Middelhavet .
Et sted som tillater roe å senke seg over kropp og sjel. Ta med en god bok , nyt stedet og omgivelsene. Trenger ikke kjøre lange turer på grunn av fjellveien . Bruk heller de lokale vanndrosjene.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Onda Verde

Les mer

Bedømmelse av Hotel Onda Verde

Les mer

Bedømmelse av Hotel Onda Verde

Les mer

Bedømmelse av Hotel Onda Verde

Les mer

Bedømmelse av Hotel Onda Verde

Les mer
 
search map