Anmeldelser av Hotel Il Pino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Il Pino

Les personlige anmeldelser av Hotel Il Pino som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Il Pino. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Magisk!

Veldig koselig hotell med flott utsikt og et friskt rom. Helt grei frokost og meget vennlig personale. Ingenting å klage på!

Amalfikysten som feriedestinasjon

Praiano er en koselig by med en ekte følelse. Hyggelige mennesker og god mat i landsbyens restauranter. Alltid den samme fantastiske vakre utsikten over havet. Dra på utflukt med Positano båter for god service og hyggelige guidede turer. Gå gudstien for vakre utsikter.

Hotel Il Pino
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Hotel Il Pino
Dobbeltrom Superior med balkong og havutsikt
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2017
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map